avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1026 soluții astăzi
Forum Activitate Ileana M

Activitate Ileana M

Buna seara,
In anul 2010 m-am casatorit cu un barbat care avea deschise două conturi personale din 2008.Eu nu am stiut ce suna luase initial si nici daca platea sau terminase de platit la ea. In 2012 noi am facut o refinantare(ceea ce am inteles eu, ca mai luam 3000 de lei din acel cont, pt ca nu stiam ca sunt doua). Banii acestia ni s-au dat dar s-a pus condiția ca eu sa girez, sa fiu co-imprumutat,ori eu nu am stiut ca practic fostul meu sot a facut refinantarea ambelor credite,din 2008-perioada in care noi nici nu ne cunosteam macar, si ca suma ar fi fost cea de 22.630 si ca eu practic deveneam girant pt banii acestia pe care fostul meu sot si i-a insusit...
In 2013..noi am divortat...
Ca in 2016 sa se puna executii pt ca fostul sot nu platea ratele...Ori eu daca terminasem orice poveste cu el din 2013 si imi schimbasem domiciliu tot, nu am primit si nu am stiut absolut nimic... La jumatatea anului, am primit instiintare de poprire si de executare...
Nu am putut decat sa apelez la avocat sa imi sustina cauza si sa am apar...
Eu in afara de salariu, alte bunuri nu aveam in tara... doar de o garsoniera pe care am luat-o in rate prin credit...
Durerea mea este sa stiu daca am vreo sansa sa ies din aceasta încurcătură si daca voi obligata sa platesc, imi afecteaza in vreun fel locuinta ? Va multumesc anticipat!