avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Activitate miravalentinamira

Activitate miravalentinamira

Buna seara. Am 3 catelusi de 1 an . Am venit cu ei acasa (in lesa)si in scara blocului le-am dat lesele jos si cand un vecin a intrat in scara au fugit in spatele blocului caci probabil au simtit ei un caine acolo si s-au dus " sa se certe" cu cainele acela. Mentionez ca sant catei de talie mica ( corcitura intre techel si pechinez, niste vulpite mici de 5 kg) . Am acte in regula pt. ei , vaccinati microcipati. Am alergat dupa ei (am martori pt. toate astea 2 vecini) ,am ajuns in spatele blocului , am prins un pui,dar imediat a venit un echipaj ce trecea pe acolo si m-a vazut ca alergam dupa ei. Incercam sa-i prind si pe ceilalti. Intr-un final am prins cateii , i-am bagat in casa si am plecat la munca. Am inteles ca m-au cautat si au intrebat vecinii cum ma chiama. Este acesta un motiv de amenda? Am vecinii care au vazut ca eu alergam disperata sa-i prind nu sa-i plimb. Cred ca si dumnealor au vazut asta dar poate nu conteaza. . Asta s-a intamplat ieri. Probabil ma vor amenda: " plimbat caini fara lesa". Un sfat daca aveti pt. aceasta situatie? Multumesc.