avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Activitate sd08

Activitate sd08

Menționez că pe acest forum nu există secțiunea ”protecția datelor personale”, care ar fi probabil cel mai potrivit forum pentru subiectul ridicat de mine. Se poate muta.

Am fost client al ING din 2007 până în 2017, când mi-am închis toate conturile la ei și am încheiat orice relație. Așa am crezut eu. Ei nu.

Primesc în continuare mesaje promoționale ca și cum aș fi clent al băncii. La cererea mea de a șterge datele mele personale mi s-a răspuns, telefonic, că sunt împuternicit pe conturile altor persoane.

Doar acei terți pot determina ștergerea mea din baza de date a clienților băncii acum.

Mi se pare un abuz și un tertip pentru a raporta cât mai mulți clienți înregistrați.

Dacă eu am decis să închei orice relație cu banca, nu mai am niciun cont la ei, cum poate banca refuza să mă șteargă din baza de date ?

Care ar trebui să fie demersul pe care să îl fac în acest sens ?

Ultima cerere în acest sens am făcut-o doar telefonic, prin 2017. Primesc în continuare mesaje promoționale și de la bancă și de la terți.

Nu ar fi imposibi pentru mine să blochez aceste mesaje, dar mi se pare incorect.

Nu este incorect pentru un operator de date personale să îți refuze ștergerea datelor personale ?

Și pentru un pretext absurd care ține de terțe persoane.

Aștept cu interes răspunsurile dvs.
Mulțumesc