avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Activitate Loredana2019

Activitate Loredana2019

Răspuns la discuția Constrangere pentru demisionare
As mai avea o întrebare, se poate verifica dacă un angajat a fost concediat s-au și-a depus singur demisia ?
Ma refer daca un viitor angajator poate verifica acest lucru.
Mulțumesc!
Buna ziua,
Pe data de 11.03 am fost chemată intr-o ședința in care după anumite discuții cu angajatorul mi s-au pus in fata documentele necesare pentru a semna demisia mea la zi.
Țin sa specific ca nu am avut abateri de nici un fel pe parcursul celor 6 luni de la angajate.
Nu a fost nici un fel de remarca făcută din partea angajatorului cum ca ceva nu merge bine, greșesc etc. Ba din contra in urma cu 2 săptămâni la ultima ședința mi s-a atras atenția ca îmi iau prea putina pauza .
Neașteptând-ma la asta, luată prin surprindere, confuza de tot ce se întâmpla și fără dreptul de a spune ceva, in momentul in care le-am spus de preaviz răspunsul lor a fost ca firma nu dispune pentru a continua activitatea cu mine nici o secunda in plus.
Am fost constrânsă pentru semnarea demisiei la zi fără drept de apel și fără timp de reacție.
Nu mi se pare corect și legal felul in care au procedat, sa lași un om de pe o și pe alta fără loc de munca.
Probabil s-au bazat foarte mult pe lipsa mea de experiența de viața(având 22 de ani) punerea in fata faptului împlinit și o puternica intimidare.
E vorba de o firma internațională de IT.
Sunt interesată dacă se mai poate face ceva in sensul acesta, a trecut doar o zi de la aceasta întâmplare .
Mulțumesc anticipat!