avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Activitate MirelaIonela

Activitate MirelaIonela

Răspuns la discuția Împărțire bunuri
Nu am cu cine sa ma inteleg mătușa mea vrea sa ii plătesc 1000lei pe luna până moare ea si fiul ei

Cum se vor împărți bunurile ce cota parte ne revine fiecăruia pe mine nu ma intereseaza decât locul pe care am casa sa imi pot ridica si eu o casa. Mătușa are luat apartamentul si masina de tatăl meu dar fără acte doar i a dat banii.
Noi am vrut sa mergem la un notar dar nu ne intelegem cu mătușa care vrea sa ii dam 1000lei lunar cât va trăi ea si fiul ei ceea ce nu ni se pare in regula ii vom plăti toată viața noastra

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Nu are nici o relevanță cine se îngrijește de casa,bunurile se împart la toti moștenitorii.Mergeti la un av pt o discuție pot exista variante daca moștenitorii au acceptat sau nu moștenirea etc.

raluk0207 a scris:

Sotia bunicului nu era si bunica dvs?
Imobilul/imobilele au fost dobandite de bunic in timpul casatoriei?
Care este ordinea exacta a deceselor?

Ba da este si bunica mea. Bunica a decedat prima in 1995 bunicul in 2003 tata sin 2017 si mama in 2018
Discuție Judecata
Ce acte imi trebuie să merg în judecată cu mătușa si sora mea pentru împărțirea bunurilor bunicului meu, tatăl meu fiind decedat. Am toate actele din spitale, inmormanatri plătite de părinții mei .
Bunicul meu pe al cărui nume este actul de proprietate este decedat, la fel si sotia, el avea 2 copii : tatăl meu (decedat) si inca o fata. Si eu mai am o soră. Cum se împart bunurile , la casa au drept toti moștenitorii sau doar cel care îngrijește de casa