avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Activitate Daniela 1967

Activitate Daniela 1967

Da, am platit prin cont banca, am toate chitantele si dosarul de la banca in care se dovedeste ca a fost cumparata

Casa nu se poate imparti. E pe una din cele doua proprietati. Jumatate din proprietate (cea fara casa e pe numele parintilor) . Cealalta jumatate unde este casa, este pe numele meu prin contract de vanzare cumparare ( casa + teren) . Anul trecut am achitat totul la banca.

gi-jane2 a scris:

s-a putut imparti casa pe jumatate, exista 2, ati cumparat o cota parte sau cum ?
Daca moare un parinte veti dezbate mostenirea impreuna cu parintele ramas si fratele.
oricum ar fi, casa dvs nu e in niciun pericol din partea lor.

Parintii au zis ca impart pe jumatare averea la copii. Suntem doi frati. Eu am cumparat casa parinteasca ca sa o scap de la o licitatie si am ramas proprietara cu contract de vanzare cumparare. Am si investit bani Multi in acea casa. Cumnata mea vrea Cu orice pret din acea casa . Fratele meu este sub papucul ei. Parintii mei nu i-a facut acte fratelui meu pe cealalta jumatate din proprietate, pentru ca nu au dorit-o niciodata pe cumnata mea ,ea avand deja in copil cu un alt barbat atunci cand s-a casatorit cu fratele meu.
Ei ,, si mai ales cumnata mea ma acuza ca le-am furat dreptul lor din casa.
Ce credeti ca mi se poate intampla daca moare unul din parinti.
Vor avea dreptul la acesta casa?
Multumesc .