avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Activitate rel_cronos@yahoo.com

Activitate rel_cronos@yahoo.com

Nu mai circula cu ea deoarece a achizitionat alt autoturism .

ynocentta a scris:

Care este motivul cererii pentru radiere la cerere ?

rel_cronos@yahoo.com a scris:

Persoana l a radiat la cerere din motiv ca nu mai circula cu acea masina si impozitul era mare, autoturism,motor 2512cm facand dovada ca il tine acasa la curte radiat din financiar si politie la data de 15 ian 2008 si as vrea sa o pun in circulatie are cartea de identitate si fisa fiscala care scrie ca e radiata la cerere si stampila de la financiar din data de 15 01 2008 am facut contract de vanzare cumparare cu proprietarul. In data de 25 03 2019 si am fost la financiarul.proprietarul.si au spus ca nu se mai poate face nimic ca e scoasa din evidenta de 11 ani.
Eu ce trebuie sa fac sa pot sa o trec pe rolul meu la financiar?

ynocentta a scris:

Care este motivul cererii pentru radiere la cerere ? O pastreaza acasa

Persoana l a radiat la cerere din motiv ca nu mai circula cu acea masina si impozitul era mare, autoturism,motor 2512cm facand dovada ca il tine acasa la curte radiat din financiar si politie la data de 15 ian 2008 si as vrea sa o pun in circulatie are cartea de identitate si fisa fiscala care scrie ca e radiata la cerere si stampila de la financiar din data de 15 01 2008 am facut contract de vanzare cumparare cu proprietarul. In data de 25 03 2019 si am fost la financiarul.proprietarul.si au spus ca nu se mai poate face nimic ca e scoasa din evidenta de 11 ani.
Eu ce trebuie sa fac sa pot sa o trec pe rolul meu la financiar?

ynocentta a scris:

Care este motivul cererii pentru radiere la cerere ?

Am cumparat de la o persoana fizica
un autoturism radiat la cerere si intenționez sa l imatriculez pe numele meu are numai cartea de identitate fara numere si certificat de imatriculare se mai poate imatricula?