avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Activitate sonny2080

Activitate sonny2080

actul de partaj voluntar în timpul casniciei s a făcut fara încetarea regimului matrimonial.. așadar noi am rămas căsătoriți pana la divorț. intrebarea mea este daca nu poate considerată o formă de abuz de încredere, înșelăciune etc, pentru ca este chiar asa ceva. motivele care pot justifica semnarea acestui act in fata unui judecător pot fi multiple: din dragoste, sau pentru ca sa vada ca am incredere in ea sau alt motiv la îndrumarea unui avocat. o zi buna

Liliana Gradinaru a scris:

Trebuie vazut daca e vreun dol pe acolo, pe undeva si care a fost scopul partajului voluntar in timpul casatoriei, daca a fost incheiat in scopul de a insela creditori sau altceva. Trebuie vazut si cand l-ati incheiat, ca daca stati asa de ani de zile, sa nu fie prescrisa actiunea.

multumesc pentru raspuns. nu am fost amenințat sau șantajat . erau ceva probleme la banci si finanțe și am considerat ca este o formulă buna de a proteja apartamentul si bunurile. pana la urma era sotia mea (acum fosta) iar eu am facut un exces de incredere, semănând acel act fara macar sa il citesc. ulterior, după ce am trecut totul pe numele ei a trecut la amenințări totul culminând cu interzicerea accesului in casa pe motiv că e casa ei. deși eu si familia mea am facut totul pentru acea casa. după semnarea actului de partaj voluntar am mai locuit în casa 2 ani. da, am semnat la ea la serviciu ca nu mai am pretenții si ca ii cedez ei tot. a adus o notara la banca , am semnat fara sa citesc si asta a fost tot.

gi-jane2 a scris:

Nu ati inteles ce semnati sau ati fost amenintat, santajat etc ?
Ati semnat ca nu mai aveti pretentii in legatura cu acel imobil ?


buna ziua. am semnat un act de partaj voluntar în timpul casniciei, adică am trecut toate bunurile pe numele fostei sotii iar ea, cand s a văzut cu toate pe numele ei, a schimbat yala la locuința. imediat am introdus acțiune de divorț in urma careia avem custodie comună asupra celor 2 copii. apartamentul care face obiectul actului de partaj voluntar în timpul casniciei este cumpărat prin credit imobiliar pe 20 de ani, de la banca raiffeisen unde fosta soție este angajată si unde a beneficiat de dobândă preferențiala. ea este titularul creditului iar eu co-debitor. s au achitat 10 ani din cei 20. cum pot ataca acel act de partaj voluntar? caut avocat pentru acest caz.