avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Activitate Adrianul

Activitate Adrianul

Multumesc pentru clarificare.=D>

Aveti alte sfaturi care credeti ca mi-ar fi de folos in privinta procedurii ce urmeaza ? tips&triks :)

Se poate face vreun fel de presiune pentru a obtine solutionarea ?#-o

Aveti cunostinta de alte cazuri asemanatoare precum si solutionarile lor?:-/

Voi primi prin posta decizia Parchetului? Cat dureaza?
GabrielaA a scris:

V-ati constituit parte civila (adica ati cerut daune morale si materiale)?
Asteptati rezolutia parchetului. Daca nu va convine rezolutia o puteti ataca in termen de 20 de zile.
Proprietarul poate lua cel mai mult amenda penala.

Nu am ajuns inca la Tribunal m-am gandit ca e mai bine sa astept decizia de la Parchet

Voi primi prin posta decizia Parchetului? Cat dureaza?

Parchetul trimite automat in Tribunal? sau trebuie sa merg personal sa-mi angajez un avocat?
avocatul trebuie sa fie arondat sectorului meu sau sectorului proprietarului cainelui?

Cam care ar fi onorariul care-l voi achita avocatului?
Muscatura s-a petrecut in strada, in plina zi, in timp ce-mi satisfaceam datoriile de serviciu. Cainele a iesit din curtea proprietarului pana la cateva numere de casa distanta.

Muscatura de caine care a necesitat 6 zile de ingrijiri medicale.

Scos certificat medico-legal
Depus copie la politie si copie reteta cu antibiotice

Politia a facut cercetari, a trimis dosarul la partea penala de unde nu am primit nici un fel de raspuns scris
La intrebarea mea, mi s-a spus ca au trimis dosarul la parchet, mi-au dat nr. de dosar, am fost la Parchet si m-am interesat, mi-au spus ca dosarul este in lucru.
Am depus sesizare scrisa pentru demararea cercetarilor si pentru a primi un raspuns scris.

As dori sa aflu cum se poate solutiona acest dosar, care este termenul si daca voi primi la adresa de domiciliu instiintare scrisa.
Răspuns la discuția proces civil - need help
Care a fost solutionarea?:O