Buna ziua! Sunt divortata de sotul de meu de 10 ani si avem un baietel care anul acesta a implinit 11 ani. La divort tatal nu a solicitat nimic legat de copil, asa incat in decizia de divort scrie ca minorul este incredintat spre crestere si educare mamei. Nici nu s-a stabilit un program de vizita. Cu toate astea, i-am permis fostului sot sa se intalneasca cu cel mic de cate ori a vrut si cand a vrut (el manifestandu-si aceasta dorinta mai ales in ultimii doi ani, de cand baiatul e mai mare si joaca impreuna fotbal, ping pong..), tinand cont de faptul ca lucreaza la tura, iar baietelul mereu a fost incantat de intalnirea cu tatal lui. Tin sa precizez ca tatal locuieste intr-un alt oras decat noi. Iar de cateva luni acesta tot insista ca noi (eu si baiatul) sa ne mutam in orasul in care locuieste el ptr ca ar fi un oras mai mare, celui mic i-ar place acolo, si ca el ar putea sa-si vada fiul zi de zi... Si zilnic suna si trimite mesaje cand am de gand sa inscriu copilul la scoala acolo. I-am spus ca noi avem o locuinta in orasul in care stam acum, eu am un job aici, copilul merge la scoala aici si ca nu am de gand sa schimb tot doar ptr a-i face lui o placere si ca nici nu imi doresc sa ne vedem mai des decat este necesar, spunandu-i de asemenea ca ar trebui sa tina cont ca de fiecare data si-a vazut copilul cand a vrut , a putut sa il ia in vizita si ca a beneficiat de mult mai multa libertate decat alt tata aflat in situatia lui. Afland raspunsul meu, a inceput sa ameninte spunand ca ne vom vedea la tribunal si ca daca nu vreau de buna voie, imi va forta el mana. Imi puteti spune care ar fi urmarile in aceasta situatie? (treaba cu tribunalul...)