avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Activitate Monica 80

Activitate Monica 80

Buna ziua.Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Intr-o dimineata,pe cand ducea copiii la scoala, sotul meu a atins pe trecerea de pietoni o fetita foarte usor. Mentionez ca afara ningea foarte tare iar fetita cand a trecut pe trecere( sotul a spus ca a trecut pur si simplu fara sa se uite daca vin masini) sotul a vazut-o si a pus frana dar masina din cauza ca era mazga pe drum s-a mai dus putin in fata.Nu avea viteza deloc.Masina numai a atins-o putin si a dat-o jos pe fetita, care a avut numai o zgarietura la barbie.Acum incepe greseala sotului.Pt ca fetita nu a avut nimic a vrut sa mearga la scoala. Sotul a dus-o ( este in clasa cu baietelul meu cel mare) iar pe drum a intrebat-o unde sta si daca are nr de telefon la un parinte. A spus ca nu stie telefonul dar tatal ei se intoarce acasa in jumatate de ora. Bun.Sotul s-a dus la adresa indicata si a vorbit cu tatal fetitei. I-a spus ce s-a intamplat si au mers impreuna la scoala la pauza de la ora 9.00.Sotul meu i-a spus ca daca el considera merg la spital sa o vada un medic.Tatal a vazut ca nu are fetita decat o zgarietura si a intrebat-o daca o doare ceva raspunzand nu, nu a vrut sa mearga la spital.Au plecat de la scoala fetita ramanand in continuare la scoala.Pe drum sotul i-a spus tatalui ca merge la el la ora 13.00 sa vada cum se mai simte fetita.Pe la ora 11.00 sotul primeste telefon de la tatal fetitei si ii spune sa vina la spital ca a venit sotia lui si a luat fetita de la scoala si a dus-o la spital. Acolo declarand ca a fost accident medicii au chemat politia. I-au luat sotului probe alcoolice (la suflat zero si la sange care au venit intr-o luna tot zero) si apoi au mers la sectie si au declarat ceea ce v-am povestit, tatal fetitei recunoscand si semnand declaratia.Sotului i-a fost luat permisul de conducere pe loc.Acum eu va intreb care sunt consecintele. Se incadreaza la parasire loc accident?La ce se poate astepta? In cat timp isi recupereaza permisul de conducere?