avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Activitate Andi1981

Activitate Andi1981

Răspuns la discuția Executare silită
Da, in acte eu sunt proprietar, dar nu inteleg din ce cauza bancă in cauza Bcr, au aplicat dobânzi până în 2016, de atunci am fost apelat de la Kruk si mi s-a transmis că suma este de 9000 de lei.
Răspuns la discuția Executare silită
Buna ziua, creditul l-am făcut în 2007 și ultimele rate au fost plătite în jur de 2009 mai, stiu ca a fost un credit pe 5 ani și un pc de la altex. Multumesc
Buna ziua, am primit un proces verbal in care sunt anunțat că s-a pus sechestru pe masina si ca in termen de 5 zile trebuie să predau( aici nu prea inteleg cum le predau și unde?) , dar va rog am nevoie de un raspuns: această masina a fost achiziționată in timpul căsnicie este un bun comun, acel credit l-am luat doar eu pe numele meu fără giranți sau alte semnături, cum poate pune sechestru pe un bun comun? Multumesc
Buna ziua, as dori câteva răspunsuri va rog in legătură cu un proces verbal de executare silită pe care l-am primit și specifică ca s-a pus sechestru pe automobilul personal. In primul rand trebuie eu sa ma prezint sa.predau talonul si cartea sau vor apărea cei de la rutieră, sunt obligat să le predau și cheia si sa le specific și în ce loc se află masina ( sincer nu vreau sa le spun unde am parcat autoturismul în oraș deoarece cămataria care a practicat-o această bancă pe un credit in jur de 3000 de lei in 2007 din care am achitat in jur de 1 an rate, a ajuns la o valoare de 9000 de lei plus cheltuieli , iar banca nu a inchis dosarul și mergeau dobânzi peste dobânzi până la finalul anului 2016.) Ce risc daca nu dau locația masinei, sa o caute ei, le predau actele stiu ca masina este pierdută dar macar sa o gaseasca peste mult timp. Multumesc mult