avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Activitate GunieMC

Activitate GunieMC

Va multumesc frumos de raspuns dar aici vin cu o alta intrebare , dosarul a inceput dupa un an de zile cercetarea penala se considera din momentul in care am fost gasit fara permis ?
Totusi dosarul nu a stat degeaba un an de zile si a fost dat in procesare la instanta dupa ce am luat carnetul ( asta stiu cu siguranta )
Buna ziua ,
In luna ianuarie in anul 2014 am fost prins conducand fara permis de conducere , In luna martie 2014 am obtinut permisul de conducere.
Procesul a inceput in ianuarie 2015 si am fost sanctionat cu 8 luni de inchisioare ( cu suspendare ) si 2 ani de incercare. La scurt timp dupa un prieten politist a zis sa ma duc la IPJ Dolj (eu sunt din Bucuresti dar acolo am fost prins conducand fara permis si tot odata acolo am luat permisul ) sa verific daca mi-a anulat si permisul. Cei de la IPJ au zis ca da ca nu conteaza daca mi-am luat ulterior permisul asta in martie 2015 dupa un an si un pic de cand aveam deja permisul
In definitiva care am primit-o astazi (nu am cerut-o fiindca nu am avut interes sa mai dau de carnet pana azi ) nu apare absolut nici un articol care sa impuna anularea permisului.
Eu vreau sa merg la pipera cu definitiva si as vrea sa stiu daca ei trebuia sau nu sa imi anuleze permisul de conducere.
Ma poate ajuta cineva va rog frumos , ce informatii va pot da pentru a clarifica daca era sau nu cazul sa anuleze permisul.
Va multumesc