avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Activitate RaulAndrei.

Activitate RaulAndrei.

Multumesc de ajutor, dar si daca o sa afle parintii lor si vor lua masuri ei tot ma vor astepta dupa scoala sau in fata blocului sau oriunde doar ca sa imi iau bataie.
Buna.Sunt un copil de aproape 14 ani, stiu, cam mic.Am niste prieteni, multi, iar intr-o zi am vrut sa cumpar cu un prieten un vape de la alt prieten.L-am luat si i-am zis celui cu care l-am cumparat ca e cam scump, dar a trecut asta.Peste cateva saptamani(vreo 2) ma suna cel de la care am cumparat vape-ul(tot un prieten) si mi-a zis ca prietenul cu care am cumparat vape-ul a zis ca a vorbit cu x(inca un prieten dar ca sa nu se amestece numele) la telefon si ca a auzit o voce asemanatoare ca si a mea cum ca l-as fi injurat pe cel de la care l-am cumparat.Am incercat sa termin situatia si sa ii conving ca adevarul e ca nu am zis nimic de ei de atunci, dar x si prietenul cu care l-am cumparat spun altceva si continua sa minta.Sunt amenintat de mai multi cu bataia si ma pot astepta si dupa scoala si in scoala si in fata blocului meu, peste tot.Ce ar trebui sa fac?Mentionez ca mama mea nu stie de vape.(tigara electronica)