avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Activitate alexavv08

Activitate alexavv08

Buna ziua!
As vrea sa stiu daca merg sa depun o plangere la politie pentru amenintare cu moartea in familie, politia, respectiv procuratura, vor lua masuri sau voi merge degeaba? Intreb pentru ca situatia mea este mai delicata, eu am 18 ani si locuiesc impreuna cu mama mea in casa parintilor ei (bunicii mei), bunicul meu este un om destul de violent si agresiv, as putea spune chiar cu tulburari grave de agresivitate si lipsa de control, acesta de multe ori ma injura si ma provoaca la scandal iar pentru ca este constient ca nu ma poate bate pentru ca e in varsta m-a amenintat ca ma va taia in somn. De multiple ori a vrut sa intre peste mine in camera sa ma taie si am blocat cu usa de la camera. El de asemenea la viata lui a fost cutitar si sincer sa fiu chiar imi este teama ca voi fi injunghiat in somn sau intr o cearta va veni si imi va taia gatul. mama si bunica mea spun ca eu trebuie sa tac ca sunt mai mic si sa nu mai ma contrazic cu el ca sa nu se ajunga sa ma taie in somn. Repet ele nu constientizeaza gravitatea!! Au fost momente cand am fost la un pas de a fi taiat in urma replicilor acide dintre mine si el!!
In aceasta situatie in care sunt amenintat cu moartea si depun plangere la politie se vor lua masurile necesare sau nu se va intampla nimic? Intreb asta pentru ca daca nu se va intampla nimic scandalurile vor fi si mai mari si vor escalada in urma actiunii mele. Multumesc anticipat! Cu stima, si respect!