de acesta si eu doresc ca sa inteleaga ca nu se pot folosi de lucruri altei persoane sa dupa bunul plac si ca nu este bine ,
din pacate nu toti parintii gandesc asa si de aceaia uni copii fac ce doresc pentru ca stiu ca parintii nu ii trag la raspundere
inca nu am reusit sa vorbesc cu parintii acelor copii
si au trecut 2 saptamani
nu la scoala sa intamplat incidentul ,copii erau in spatele blocului la joaca ,si de vorbin am reusit cu un parinte si din pacate a fost foarte nervos ca l-am sunat spunanad ca ce vrem de la el,si ca el considera aceasta intamplare doar o joaca de copii.parintele era al copilului ca ia luat telefonul din mana copilului meu .de acea am nevoie sa stiu daca pot sa actionez legal,avand in vedere ca toti copii au sub 14 ani,daca exista o cale de a rezolva aceasta probleme
ce pot sa fac daca copilului meu ia fost luat telefonul ,cu scopul de a rade de el alti copii si ca urmare acestui fapt sa ales si cu telefonul spart. un copil (mai mare ca el ) la tinut iar altul tot mai mare ia luat telefonul din mana si au inceput sa il arunce de la unul la altul copilul care la tinut si cel care ia luat telefonul si unul la scapat jos si sa spart.
am incercat sa iau legatura cu parintele unuia dintr copii cel care ia luat telefonul din mana cu forta si nu are timp de a ne intalnii pt a discuta despre problema .spunand ca sant jocuri de copii si drep urmare doresc sa stiu ce pot sa fac legal ca sa nu las asa problema ,adica copilul meu si umilit si cu telefonul spart