avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Activitate Mih07

Activitate Mih07

Pt cei interesati...dupa schimburi de mailuri ce au durat mai bine de 1 luna, in care ei sustineau ca totul este perfect legal, moral si corect si in care reveneam mereu sustinand contrariul, au returnat banii.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Le-am dat mailuri de mai bine de 2 saptamani, au aceeasi replica stereotipica cu prelungirea automata cf. termenilor de pe site.
Totusi ceva i-a determinat sa returneze banii in unele cazuri, dupa cum am vazut in cateva postari.
Sunt curios ce anume mai exact.

letitia19611 a scris:

Mika v:
Citeste toate postarile legale de acest topic si vei vedea ca iti poti recupera si banii luati abuziv di cont. Citeste cum au procedat altii. In final, cu reclamatii si dat emailuri de amenintare la firma asta de 'tepari', banii se pot recupera, totul este sa citesti cu atentie cum au procedat ceilalti. Nu exista niciun temei juridic prin care frirmele astea de matrimoniale sa ajunga la executare silita sa platesti. Totul este sa dai emailuri la ei cu amenintari de reclamatii, politie, depuneri plangeri, etc.
p.s. unde anume pe facebook se discuta subiectul asta, eu nu am gasit niciun topic pe facebook? Daca stie cineva sa-mi dea oarecare informatii, grupuri pe facebook, il rog sa scrie si aici, cu multe multumiri anticipate!

Cine a returnat banii? Acad. singles sau banca?
Pt cei care au primit banii de la acad. singles, ati dat iban sau alte info legate de plata? Am vazut ca cer anumite date invocand motivul ca nu au suficiente date pt. a efectua plata.

Adina2019 a scris:

Buna. Faceti plangere la Politie neaparat. Se rezolva. Dar. Pruma oara- plangere la Banca- refuz de plata- apou plangere la Politie. Mie in 2 luni mi au rezolvat cazul. Banii inapoi. Nu mai platiti nimic, sunt niste escroci. Nu va lasati intimidati de ce zic ei- nu va pot da pe mana nimanui..dati le si mailuri si spuneti le ca stiti de ei, sa va dea banii luati fraudulos. Succes