avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Activitate geogl

Activitate geogl

Buna ziua. Anul trecut m-am angajat la o firmă intr-o localitate la o distanță de 400km de domiciliul meu.
Înainte de a ma angaja, am închiriat o garsoniera in acel oras pt a avea unde sa stau cat imi caut de munca. După semnarea CIM mi-am pus viză de flotant si am înregistrat contractul de închiriere al garsonierei la Anaf. Fiind înregistrat la somaj in judetul meu, am accesat programul care oferă prima de relocare la Ajofm-ul județului unde eram inregistrat. Mi s-a aprobat dosarul, am primit banii de chirie pt prima luna, apoi dosarul a fost trimis la județul unde lucrez. Aici au respins dosarul si l au trimis înapoi către județul de domiciliu si au refuzat plata in dosarul deja aprobat, motivand ca, contractul de închiriere al garsonierei a fost încheiat anterior CIM (deși viza anaf pe ctr de inchiriere si cea de reședință au fost puse ulterior CIM).
Ce pot face in acest caz? Ce șanse am la un eventual proces? Va rog, ajutati-ma cu un sfat! Este posibil ca schimbarea domiciliului sa fie luata in considerare in functie de data închirierii si nu dupa data vizei de flatant?