avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 317 soluții astăzi
Forum Activitate Aurelian L

Activitate Aurelian L

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, se face prin aviz. Speram ca cineva a mai trecut prin asta si poate sa impartaseasca din experienta sa. In cazul meu (si al multor altora) exista pericolul de a ramane fara pomi. Intr-o capitala extrem de poluata trebuie sa tinem cu dintii de putinul pe care il avem. Iar cei vizati la blocul nostru nu prezinta vreun pericol , decat in inchipuirea unor rezidenti care tot incearca sa ii taie de ani de zile. Alimentata bineinteles de acel polei/inghet de la inceputul anului care a doborat multi pomi in capitala generand paranoia, cand in fapt am avut de-a face cu un proces de selectie natural ce a eliminat arborii fragili si i-a pastrat pe cei rezistenti.Asadar acum stam mai bine decat inainte. Partea ingrijoratoare e ca dupa acest eveniment zeci de mii de oameni incearca sa obtina avize de toaletare sau defrisare punand astfel in pericol viitorul nostru prin reducerea drastica a volumului de oxigen disponibl la nivel local dar si prin scaderea rolului pe care il au copacii in eliminarea poluarii. Asta vreau sa subliniez ca e o situatie diferita fata de trecut cand fiecare isi vedea de ale lui. E un fel de interventie generalizata asupra spatiului verde din oras. Ingrijorator.

In conditiile astea anularea acestui gen de aviz este un subiect de discutie ce merita sa paseasca in prim plan, primind atentia cuvenita.
Buna ziua.

Dupa cum spune si titlul, doresc sa aflu in ce moduri se poate anula un aviz de specialitate in baza caruia se executa toaletari/defrisari pe spatiul verde dintre blocuri.

Multumesc.