avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Activitate gygyka

Activitate gygyka

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Multumesc ptr raspuns

Sculele nu vrea sa mi le dea pana cand eu nu fac o hartie la mana de fatza cu 2 martori precum ca eu ii inapoiez bani de pe lucrare . Ce patesc daca fac acea hartie dar nu la notar doar cu 2 martori si eu nu reusesc sa-i dau banii inapoi in termenul care el mi-l ofera ?

Nu sa realizat in baza unui contract si nici un fel de document nu exista proiect tehnic de respectat ( cum ar veni la negru )
ynocentta a scris:

Executarea lucrarii sa- realizat in baza unui contract /document ?
Exista proiect tehnic de respectat ?
Datele furnizate de dv sunt insuficiente pentru analiza si eventual raspuns la obiect

Buna ziua am si eu o intrebare sotul meu a facut o lucrare la cineva in constructii ei nu erau acasa erau plecati in strainatate dar parintii lor erau acasa unde lucra sotul meu si au vazut tot ce a lucrat el , problema este ca ei au venit in Romania inainte sa termine lucrarea si nu le convine ceia ce sotul meu a lucrat si vor ca sotul meu sa inapoieze bani pe lucrare vor sa il duca la un notar sa faca declaratie ca inapoiaza bani nu vor sa ii dea sculele inapoi ptr ca au ramas acolo el neterminand lucrarea pentru ca acele persoane nu mai vor sa continue . Un sfat ce putem face in acest caz ? Va multumesc