Buna seara, dupa efectuarea cererii de reintoarcere la serviciu din CCC exista posibilitatea sa nu mai aibe pe ce post sa ma incadreze, deoarece activitatea s-a restrans ?sau posibilitatea de a-mi oferi un post care ma va face sa plec singura? Excludem falimentul sau reorganizarea judiciara, deoarece firma continua sa functioneze in urma unei fuziuni cu o alta firma , fuziune ce a avut loc deja la inceputul anului 2019, intradevar cu mai putini angajati. Multumesc
Daca a avut loc o fuziune intre 2 firme si eu doresc sa ma reintorc la serviciu, din CCC mai devreme de cei 2 ani, (pt a beneficia de stimulentul de insertie pana la 3 ani ai copilului) angajatorul este obligat prin lege sa imi accepte cererea de intoarcere?si in cazul in care au existat restructurari ,se pot folosi de aceasta pt a ma concedia?as vrea sa stiu ce drepturi am eu, ca si angajat , in cazul in care mi se aduce la cunostinta acest lucru. ( de exemplu s-a restructurat postul si angajatorul nu poate decat sa imi ofere niste compensatii).Astept cu nerabdare un raspuns! Multumesc anticipat!