avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Activitate Irina Badea36

Activitate Irina Badea36

Buna seara, dupa efectuarea cererii de reintoarcere la serviciu din CCC exista posibilitatea sa nu mai aibe pe ce post sa ma incadreze, deoarece activitatea s-a restrans ?sau posibilitatea de a-mi oferi un post care ma va face sa plec singura? Excludem falimentul sau reorganizarea judiciara, deoarece firma continua sa functioneze in urma unei fuziuni cu o alta firma , fuziune ce a avut loc deja la inceputul anului 2019, intradevar cu mai putini angajati. Multumesc
Multumesc frumos pentru informatii!
Daca a avut loc o fuziune intre 2 firme si eu doresc sa ma reintorc la serviciu, din CCC mai devreme de cei 2 ani, (pt a beneficia de stimulentul de insertie pana la 3 ani ai copilului) angajatorul este obligat prin lege sa imi accepte cererea de intoarcere?si in cazul in care au existat restructurari ,se pot folosi de aceasta pt a ma concedia?as vrea sa stiu ce drepturi am eu, ca si angajat , in cazul in care mi se aduce la cunostinta acest lucru. ( de exemplu s-a restructurat postul si angajatorul nu poate decat sa imi ofere niste compensatii).Astept cu nerabdare un raspuns! Multumesc anticipat!