avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Activitate d2b

Activitate d2b

Răspuns la discuția Demisie administrator
Pot sa vand mobillier, PC, laptup-uri..etc ca sa imi recuperez banii inainte de retragere ca si asociat? Ma gandesc ca in baza actului de creditare a companiei, asa pot sa imi recuperez parte de bani inainte sa ii instiintez ca vreau sa parasesc compania. Imi este teama ca dupa ce ca nu au pus bani, timp de trei luni o sa mai vina si cu pretentii sa impartim ceea ce am pus numai eu pana la momentul de fata.
Răspuns la discuția Demisie administrator
Da, sunt administrator unic. Am facut un document intre mine si intre societate cum ca finantez societatea pe o perioada determinata, si l-am inscris in contabilitate. Normal, daca se vinde patrimoniul firmei, ar trebui intai sa imi restituie mie banii investiti pana la momentul respectiv....sau cel putin asa cred..Este adevarat?
Suntem patru asociati la un SRL nou infiintat. Pe langa faptul ca sunt si asociat sunt si administrator. De 3 luni de zile, ceielalti asociati refuza sa mai puna bani pentru finantarea companiei. Au pus la inceput, la infiintare, dar de atunci nu au mai contribuit cu nimic. Acum o saptamana am primit mail cum ca se retrag ca si actionari si ca sa le dau banii investiti pana acum, in momentul in care compania se va situa mai bine financiar. Ce ar trebui sa fac in caz in care nu vor sa imi vanda actiunile? Ca si administrator pot sa vand sau sa cedez bunuriile companiei (cel putin sa imi recuperez banii pana acum) dupa care sa demisionez? Va sunt recunoscator pentru orice sfat....