Buna ziua! Care unitate de invatamant este prima obligata sa mi plateasca maririle salariale: scoala unde sunt titulara sau scoala unde am lucrat anul acesta? Multumesc!
Revin cu precizari la problema mea: sunt detasata in interesul invatamantului pt anul scolar:2018-2019 la o scoala particulara. Nu mi-au fost platite majorarile efectuate in invatamant anul acesta. Doresc sa revin la postul meu de titulara de la 1 iunie 2019, pt ca nu sunt convinsa ca voi primi nici banii pe concediu.. De la scoala unde sunt titulara mi se spune ca nu voi primi nici de aici banii pe concediu, darmite sa mi pot recupera banii pierduti si totodata si fidelitatea. E adevarat?Va rog, spuneti-mi ce sa fac in situatia data?
Multumesc!
Buna dimineata! Revin cu rugamintea, la problema mea de mai sus, sa-mi spuneti ce institutie abilitata ma poate ajuta sa actionez in judecata angajatorul la care s-a dispus detasarea?
Mentionez ca sunt membru de sindicat invatamant preuniversitar.
Sunt detasat pt anul acesta scolar la o scoala particulara. Nu am beneficiat de maririle acordate la stat, profesorilor cu aceeasi vechime si grad didactic. Cum imi pot recupera banii?