avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Activitate Quesse

Activitate Quesse

Multumesc pentru raspuns.

In principiu asta am cerut, dar ne-au spus ca nu mai au cum din cauza ca au fost ingropati. De parca ar fi stricat probele... Deci pana la urma sunt obligati sa faca aceasta expertiza, nu?

Vom instala camere video, dar nu avem cum sa acoperim toata proprietatea, mai ales daca arunca mancare otravita peste gard si nu intra fizic pe proprietate.

Da, sunt lasati liberi si au acces in toata gradina (nu au cum sa iasa afara din gradina). Au un tarc cu cotete izolate, unde ii mai inchidem atunci cand primim in vizita oameni noi, dar e mult prea mic pentru a fi inchisi acolo tot restul vietii..
Buna ziua,

Stiu ca in Romania cainii sunt considerati mai prejos decat gunoaiele. Totusi, pentru mine sunt membrii ai familiei. Ne-au fost otraviti doi caini pe terenul propriu (ingradit). Suntem aproape siguri ca a fost otravire deoarece au murit subit 2 din 4, care pana atunci erau perfect sanatosi.

Un membru al familiei a facut greseala de a-i ingropa inainte sa sune la politie (alaltaieri, eu am aflat azi). Chiar si asa, nu vad de ce politia nu poate sa investigheze. Am fost la politie si ni s-a spus ca nu pot sa faca nimic deoarece au fost ingropati. Otrava poate fi inca pe proprietatea noastra. E doar o chestiune de timp pana vor fi otraviti si ceilalti doi, ca sa nu mai vorbim de animale salbatice sau copiii din familie care poate vor dori sa se joace in gradina.

Chiar nu mai am nici o sansa sa fac apel la dreptate?

Va multumesc mult pentru timpul dumneavoastra.