avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Activitate Andy310192

Activitate Andy310192

Buna ziua ! M-am confruntat cu urmatoarea situatie:m-am prezentat la un interviu de angajare cu respectiva persoana cu care am stabilit detaliile pentru interviu,am discutat cu aceasta detalii despre job si responsabilitatile mele in cadrul acestui loc de munca si am ajuns la un rezultat pozitiv ,am convenit de comun acord cu acesta sa ii trimit documentee pentru angajare.dupa 2 zile in care am rezolvat cu toate documentele necesare angajarii ,le-am trimis acestei persoane documentele pe whatsapp si am stabilit cu acesta sa ne vedem ulterior sa semnez contractul si celelaangajare ate documente pentru angajare,inainte de a merge sa ma vad cu persoana in cauza pentru a realiza procedura de angajare,am incercat sa o contactez,cand am realizat faptul ca aceasta persoana numai doreste sa imi mai raspunda la telefon fara a-mi preciza vreun motiv anume...am incercat sa il mai contactez si in ziua urmatoare ,dar cu acelasi rezultat...si as vrea sa stiu cum se poate proceda in asemenea cazuri cu asfel de persoane ,care abuzeaza de timul tau si de increderea ta,si daca exista vreo autoritate care poate incerca sa stopeze un asfel de fenomen ??