avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi
Forum Activitate Ionutmohorea

Activitate Ionutmohorea

Discuție Divort
Buna ziua. Sincer nu am curajul, si cuvintele la mine.
Numarul dumneavoastră il am de la un domn taximetrist care ma salvat (poate chiar de la moarte), sub numele de JANDARMU.
Sunt o femeie de la tara, cu nici un fel de ajutor. Sunt măritată de 15 ani si de 14 ani traiesc un calvar cu acest barbat. Am un baiat de 14 ani,si o fetita de 3 ani.
In primi ani de casnicie, nu a fot totul roz, dar ca in orice casnicie, este si bine, si rau, si de fiecare data am trecut cu vederea, si l am iertat.
De cand am nascut fata in urma cu 3 ani a inceput calvarul in casnicie. A inceput sa bea si mai tare, sa faca certuri foarte urate, pana se ajungea la violenta domestică. In noaptea de înviere, a fost in stare de ebrietate, cu nervi, am inceput o tema de discutie mai aprinsa,(de 3 ani incerc sa divortez) pe acest subiect. Gelozia, plus nervi, plus starea lui de ebrietate, sa ajuns la o bataie sora cu moartea. Am sunat la serviciul 112, de 2 apeluri, si nu sa rezolvat nimic. Declaratia pe care am sustinuto la sectia de politie din satul (Fundeni) a fost doar verbala. Nu sa actionat conform legi. Am scapat cu greutate din ghearele lui. Am plecat direct la oras( spital). Mi sa facut analize medicale, plus sange. Urmeaza ca in decursul zilei de maine sa ridic certificatu medico legal.
Sunt amenintata, la orice mesaj de confirmare din partea lui, pe pagina de facebook. Poze grave, care atesta ca nu mai am curajul sa pot ajunge acasa la copii. In momentul de fata sunt fugita de acasa, din cauza ca: (dupa consult, am ajuns la politia municipala buzau, care mi sa explicat ferm): degeaba scrieti plangerea penala, ca dosarul va ajunge din nou in satul fundeni, unde am domiciliul stabil. Eu acasa nu ma pot intoarce, din cauza amenintarilor si a pozei primite.
Va rog daca m ati putea ajuta in mica descriere a vieti mele, de a scapa de acest "barbat" daca ii mai pot spune asa. Sunt la limita puterilor. Atat am avut curaj sa va scriu prin intermediul acestui mesaj. Nu am ajutor si nici sustinerea din nici o parte , familia mea ma condamna ca nu am spus nimic pana acum. A ti putea sa ma ajutati in asemenea caz?
Multumesc anticipat