avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1882 soluții astăzi
Forum Activitate JDustin

Activitate JDustin

Mulțumesc frumos, ăsta e răspunsul pe care îl așteptăm. I-am trimis și ei detaliile. A spus că v-a proceda in consecință. Din ce am înțeles telefonic (eu fiind la 300 de km distanță) s-a mai potolit de îndată ce l-am amenințat eu personal că ma interesez sa plătească pentru ceea ce a făcut.

Se poate închide topicul dacă sunteți de accord.
Da, lucrează, dar part time este studentă ca si mine. Maică-sa se supune tatalui, că altfel violență domestică. Da.. este apartamentul închiriat fară contract (la negru)

gi-jane2 a scris:

Adica a dat-o afara dintr-o casa care nu e a lui ? mama ce parere are ?
Fata lucreaza undeva, are venit ?



CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Depinde de situația juridică a imobilului.
Daca imobilul este bunul tatălui ,acesta fiind unic proprietar atunci tinand cont ca prietena dvs este majora ,tatăl poate sa o evacueze.Daca imobilul a fost bun comun în ipoteza că mama prietenei dvs a decedat atunci și prietena dvs are o cota parte din imobil NU precizati daca mama mai traieste,al cui este imobilul elemente esentiale pt un raspuns.

Și mama ei trăiește, familia ei stă cu chirie in momentul de față, întrucât își construiesc casă. Menționez că nu există un act de închiriere intre familie si proprietar.
Bună seară, iubita mea are 20 de ani și tatăl ei a dat-o afară din casă. Ea este studentă anul 1, tatăl ei este un animal, i-a spus in nenumărate rânduri că nu și-a dorito și i-a adus doar critici fără nici o încurajare pe parcursul vieții iar apoi se miră de ce nu a reușit la nivelul scontat. Menționez că tatăl ei a venit beat doua zile la rând și a lovito și i-a zis că are 5 minute să-și facă bagajul. Colac peste toate astea, era extrem de răcită, drept pentru care in aceeași zi a fost internată la spitalul de infecțioase (puroi la nivelul gâtului). Eu sunt plecat acasă in vacanță si sunt neputincios. Are vreo șansă legala prin care sa poată sa mai stea acasă până își strânge bani sa mute? Eu stau tot in chirie și nu pot face nimic.