avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Activitate maramm

Activitate maramm

Răspuns la discuția Agentia Domeniilor Statului
Multumesc pentru raspunsuri.
Indraznesc sa va mai rog, pt ca nu am un program de legislatie, sa-mi spuneti, daca se poate , ce contine Ordinul Comun nr. 150 / 106 / 2002 al MAAP si MAP si Normele Interne ale ADS nr. 33600/2007.
Terenurile cedate Comisiei locale erau toate in domeniul public al statului, au fost trecute in domeniul privat al statului (fara a se spune prin ce Hotarare de Guvern) si ca atare, Comisia Judeteana pentru stabilirea dreptului de proprietate privata asupra terenurilor a constatat trecerea prin articol distinct din Hotarare sa. Dupa asta ADS-ul procedeaza la predarea-primirea terenurilor catre Comisia locala.
Hiba e ca nu vad unde-i Hotararea Guvernului, n-am gasit nimic in acest sens si am impresia ca nici nu exista.
In Protocolul de predare a terenurilor catre Comisia locala, ADS-ul nu pomeneste de nici o Hotarare de Guvern prin care sa se fi trecut din public in privat al statului aceste terenuri si de aici toata uimirea mea: adica proprietatea publica a statului poate fi trecuta dintr-o parte in alta doar prin deciziile ADS ??!!!
Va rog mult, daca puteti, ajutati-ma cu acele ordine si norme interne.
Multumesc!
Cunoaste cineva procedura prin care ADS scoate din domeniul public al statului un teren pe care apoi, prin protocol, il preda Comisiei locale de aplicare a Legii fondului funciar ???
Cand in discutie e un teren aflat in domeniul public al statului, trecerea lui in domeniul privat al statului se face doar prin decizia unui functionar ADS ??? Spun asta deoarece Comisia judeteana doar "constata" trecerea....deci cine si cum face aceasta trecere ?
Multumesc!
Daca Liviu Luca a fost lider de sindicat pe ramura va dati seama ce sanse sunt ca sindicatul sa-i sprijine pe petrolisti. De fapt nici nu am auzit sa se fi autosesizat sindicatul cu privire la neacordarea acestor premieri de Paste si Craciun, dar nu-s in tema cu acest subiect. Eu doar am gasit intamplator acest dosar, exact cu 1 ora inainte de a citi topicul si m-am gandit ca poate va sunt de folos. Restul stiu din ziare.
Eu v-am luat gluma ca o parafrazare a "tradare sa fie, dar sa stim si noi" ... sper ca asa ati spus-o :)
Aveti aici site-ul cu dosarul angajatilor Petrom - Schela Berca, aflat pe rolul instantei Buzau, ref. la primele de Paste si Craciun. Despre cuantumul ordonantei nu stiu deocamdata.

[ link extern ] *