avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Activitate SofiaS

Activitate SofiaS



GermanAlex a scris:

Va trebui sa va adresati respectivei societati ca sa faca transferul pe numele dumneavoastra. De aceea e mai bine sa cumperi personal un domeniu, si nu prin intermediari, chiar daca e mai ieftin.


Buna ziua. Va multumesc frumos pentru raspuns si lămuriri. Voi lua legatura cu respectiva societate. O zi bună!


GermanAlex a scris:

Lichidatorii romani sa valorifice un domeniu?! Niciodata. Cine plateste ala are. Daca asociatul doreste poate trasnsfera pe persoana fizica domeiul la ROTLD. Este o optiune valabila acum. Depinde prin cine a fost achizitionat, personal prin firma sau printr-o firma care ofera si email si web.


Buna seara. Multumesc pentru raspuns. Ma gandesc ca ambii asociați trebuie sa fie de acord ca transferul sa se faca pe unul dintre aceștia. Cat despre achiziție, din cate stiu, aceasta s-a făcut printr-o companie care oferă servicii de găzduire. Am observat ca pe ROTLD la Registrant apare numele societății care este in faliment, iar la Registrar apare numele societății care ofer servicii de găzduire.


GRINSOLV IPURL a scris:

Domeniul ar trebui prelungit, evaluat si valorificat de catre lichidatorul judiciar.

Sper sa va fie de folos informatiile.


Buna seara. Multumesc pentru raspuns. Domeniul este valabil până în 30.11.2019. Lichidatorul judiciar nu a evaluat sau valorificat domeniul pe durata desfășurării procesului. Intrebarea mea este, cine va face prelungirea valabilității domeniului? Ar trebui transferat, dar pe numele cui? Ambii asociați au finanțat dezvoltarea bazei de date care funcționează acum pe acest domeniu. Multumesc!
Buna seara. Multumesc pentru raspuns. Pe site-ul celor de la M. Finante apare mentiunea ca firma a fost radiată la Registrul Comerțului. Ideea este ca de acest domeniu se ocupa unul dintre asociați. A dezvoltat o bază de date a societăților din România. E In regula sa functioneze asa? Domeniul fiind înregistrat pe o societate radiată. Multumesc!

Silvia Zaharia a scris:

Până în anul trecut, domeniile ro odată ce erau achitate le dobândeai pe o perioadă nedeterminată.

Acum, pentru aceste domenii va trebui achitată o taxă anuală, care dacă nu se va achita, probabil se va pierde domeniul.

În cazul societății aflate în faliment, dacă nu se va face plata, cu timpul se va întâmpla același lucru, adică se va pierde domeniul.

Oricum, societatea fiind în faliment, la un moment dat, va fi radiată din Registrul Comerțului, moment în care, domeniul va rămâne fără obiect.


Buna ziua. Va rog daca se poate sa ma ajutati cu ceva informații referitoare la un domeniu web care a fost achiziționat de către o societate comercială, societate care din anul 2014 este in faliment. Ce se intampla cu respectivul domeniu? Societatea a avut 2 asociați (50% fiecare dintre ei), iar unul dintre ei a fost administrator. Multumesc!