avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1836 soluții astăzi
Forum Activitate Ionut245

Activitate Ionut245

Răspuns la discuția Parcare neregulamentara
Multumesc!
Buna seara. Am venit intr-o seara de la munca pe la ora 23 si logic ca nu am gasit nici un loc liber de parcare unde sa imi las masina. Am vazut ca undeva pe un spatiu liber cu pamant mai era parcata o masina am decis sa parchez si eu acolo. A doua zi am gasit pe parbriz o invitatie de la politia locala sa ma prezint in 5 zile lucratoare pentru a dovedi ca eu sunt conducatorul auto al acelei masini cu buletinul si permisul. Sa intamplat in Sibiu, eu avand numere de Valcea. In invitatie nu era vorba despre vreo amenda. Ce ar trebui sa fac???
Distributia este distrusă. Motorul este aproape calat. Ea toată iarna nu ia pus antigel si a înghețat si sa spart nu stiu ce si curge ulei in aia de antigel si trebuie chiuloasa aia schimbată
Nu era bătrînică din germania. Era tânără si era din România. A spus că folosea masina doar prin oraș sa isi duca copiii la grădiniță. Masina e pe benzina
Avea 120000 de km si masina e din 2002. Din pacate nu m.am gândit să merg la service am mers ca prostul pe incredere avand in vedere ca femeia părea destul de ok.
Buna ziua. Am nevoie de ajutor. Am cumparat o masina de la o femeie. Aceasta mi.a spus că nu are nimic, dar masina are motorul praf si ma costa mult sa o repar. Nu am trecut o pe numele meu si numerele la masina sunt tot ale ei. Am făcut doar un contract de vanzare-cumparare. Imi pot recupera banii?