avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Activitate Emanuela1982

Activitate Emanuela1982

Buna ziua, sunt angajata la doua firme diferite la prima fiind angajata cu jumătate de norma, respectiv cu 4 ore pe zi/ 20 pe săptămâna iar la cea de a doua cu norma întreaga 8 ore zi/ 40 pe saptaman. Este o problema faptul ca am un număr de 60 ore / saptaman având in vedere ca se depășesc cele 48 ore prevăzute in lege? Am citit multe păreri contradictorii. Mulțumesc!
Buna seara, as vrea sa va întreb cum se va calcula concediu prenatal având in vedere ca eu am fost in Concediu Crester Copil pana in 17 mai 2019, m-am reîntors cu o jumate de norma la firma la care am lucrat înainte de CCC și m-am angajat cu norma întreaga la o a doua firma. Având in vedre ca nu am lucrat 6 luni efectiv la niciuna din firme, cum se va calcula concediu prenatal începând cu 9 septembrie ( fiind însărcinată din nou). Se va considera CCC baza se calcul și la care dintre firme ar trebui depus concediu?
Buna ziua, detin un teren in cota parte cu cineva. Din pacate nu reusim sa ajungem la o intelegere pentru a iesi din acesta problema, respectivul avand pretentii nerealiste asupra valorii terenui si neacceptand variantele produse pana acum. As vrea sa stiu daca exists vreo posibilitate legala prin care persoana sa fie obligata sa accepte vreo varianta, fie si a judecatorului. Eu nu pot folosi deloc acest teren se Ani de zile din aceasta cauza. Va Multumesc!