Andra211990
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Multumesc!
Dar cum vi se pare faptul ca nu apar in certif constatator caenurile adaugate dupa recodificare? De ce nu apar si le tin ascunse? Pt ca eu stiind ca am 6 si ca 6 apar in certificat, va dati seama ca nu am stat sa verific pe net daca am 6 sau nu, pt ca e absurd.
Iar un ceea ce priveste modalitatea Reg Com de a anunta schimbarile, ei zic ca se pune afis la reg com sau pe site. Poate nu am treaba la sediul reg com si nu vad afisul. Cat despre publicarea pe site, consider ca nu este potrivit acest tip de comunicare pt tara noastra si nu-si atinge scopul pe care il are, acela de a ajunge informatia la TOTI oamenii. Suntem tara din ue cu cele mai multe veceuri in curte si institutiile statului fac comunicari de legi online. Daca locuiam intr-o tara mult mai civilizata, unde comunicarea online este de baza cand vine vorba despre relatia cetateanului cu institutiile statului...era de inteles.
Mie mi se pare ca de la recodificare toate se leaga. Anaf, cat si Reg Com sunt complet depasite. Pai daca un jurist de la Reg Com nu stie sa explice de ce se intampla ce se intampla, cum as putea eu sa stiu?
Buna seara! In 18 martie mi-a fost radiata ii din oficiu, pe motiv ca as avea mai mult de 10 coduri caen.
1. Vi se pare normal sa nu primesc nicio informare despre acest lucru de la Reg Com pana astazi, 14.05.19?
2. Cand am deschis firma am avut 5 coduri caen, ulterior adaugand unul. Acum ma trezesc ca am 12 coduri caen, dupa nu stiu ce "regandire a codurilor caen" care a avut loc acum cativa ani. In certificatul constatator imi apar doar cele 6 coduri caen, cele pe care le-am solicitat. Vi se pare in regula sa mi se adauge coduri caen firmei mele fara sa fiu informata despre aceasta modificare?
Mie aceste 2 lucruri mi se par tangentiale cu notiunea de abuz din partea Registrului Comertului. Suntem in UE, institutiile statului au, in primul rand, rol de INFORMARE, si mai apoi de verificare, control, samd.
Buna seara! Dupa minunata lege de acum 2 ani, care limita nr caenurilor la 10 pt ii, ma aflu in situatia de a face o alta firma, un srl. Ma poate ajuta cineva cu procedura prin care marfa de pe firma radiata poate trece pe firma noua? Multumesc!