Noi credem că oferim un serviciu competitiv și de calitate, de care membrii noștri se pot bucura.
Am devenit una dintre cele mai mari agenții matrimoniale online, prin menținerea unor prețuri competitive.
Cei 20 de milioane de clienți din toată lumea pe care îi avem sunt o dovadă a succesului nostru. Pe lângă un plan de prețuri competitiv, noi le oferim Membrilor noștri Premium și o garanție a succesului.
Peste 40% din Membrii noștri Premium reușesc să-și găsească un partener. Aflați și dvs. cum se poate găsi iubirea adevărată și începeți un Abonament Premium chiar astăzi!
Numai bine
Serviciul de relații cu clienții Academic Singles
La mine s-a cam terminat cu ei. Si-au luat singuri din cont fara fara sa tina cont de faptul ca le-am spus sa nu faca asta ca e ilegal.Dupa spusele lorde pe data de 17.o6.2019 nu voi mai fi facturat. Oricum am blocat cardul la banca, iar saptamana asta voi avea un card nou. Eu vreau sa-mi recuperez ultima retinere pe care au facut-o ei. Eu sunt cel care ii amenint si ii fac escroci. Eu vreau inapoi ultimii 300 ron incasati de ei. Ma gandesc sa fac plangere pe farauda.net. Si eu vreau sa discut cu cei care si-au recuperat banii. As vrea sa stiu exact cu ce sa-i amenint.
Mi-au raspuns si la solicitarea de returnare a banilor. Au zis ca asa a fost prevazut in contract.
Dragă client al Academic Singles,
Ne pare rău că ne părăsiți. Sperăm că v-a plăcut site-ul nostru.
Abonamentul dvs. Premium va expira la data de 17/06/2019.
În cazul în care credeați că va expira mai devreme, rețineți că există o perioadă de anulare de 7 zilepentru abonamentul dvs. și că nu am primit cererea dvs. în perioada de timp menționată.
Vă rugăm să țineți cont de faptul că abonamentul premium este reînnoit în mod automat dacă nu este anulat la timp.
Ați fost informați cu privire la reînnoirea automată pe paginile de efectuare a plății, atunci când ați achiziționat Abonamentul Premium. Aceste informații se regăsesc și în profilul dvs., în secțiunile de Întrebări frecvente/Ajutor, dar și în Termeni și Condiții.
Pentru că nu am primit de la dvs. o cerere de anulare a abonamentului în perioada de timp necesară, reînnoirea automată a fost procesată. Dreptul dvs. de anulare a abonamentului trebuia să ne fie trimis înainte de data de 10/05/2019.
Vă mulțumim pentru înțelegere.
Numai bine
dannydgo
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Acesta e mesajul primit de la ei.
Dragă client al Academic Singles,
Aceasta este o confirmare a anulării dvs.
Abonamentul dvs. va expira la data de 17/06/2019
Abonamentul dvs. nu va fi reînnoit. Nu veți mai fi facturați.
Contactați-ne dacă aveți întrebări.
Vă mulțumim că ați utilizat serviciul nostru.
Numai bine
dannydgo
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Eu doresc sa fac o plangere la Politia Romana privind acest site si sa il declar frauda internet. As dori sa fim cat mai multi care facem acest lucru! Va rog sa luam atitudine. Eu sunt dispus sa fac petitia si plangerea la politie. Hai să facem o petitie!
Daca ei ne-au spus ca vor sa ne cupleze pe siteul lor infect, eu zic sa ne asociem si sa-i dam în vileag pe toate caile posibile.
"Lumea nu va fi distrusă de cei ce fac rău, ci de aceia care doar îi privesc și refuza să intervină."
Albert Einstein
Eu doresc sa fac o plangere la Politia Romana privind acest site si sa il declar frauda internet. As dori sa fim cat mai multi care facem acest lucru! Va rog sa luam atitudine. Eu sunt dispus sa fac petitia si plangerea la politie. Hai să facem o petitie!
Daca ei ne-au spus ca vor sa ne cupleze pe siteul lor infect, eu zic sa ne asociem si sa-i dam în vileag pe toate caile posibile.
"Lumea nu va fi distrusă de cei ce fac rău, ci de aceia care doar îi privesc și refuza să intervină."
Albert Einstein
Da! Există posibilitatea inchiderii contului dar toată lumea care a postat aici s-a dus la banca si a schimbat cardul de teama unei escrocherii! E limpede ca avem de a face cu niște șarlatani!
Doresc si eu sa ma asociez. Am reusit sa inchid contul. Acum vreau sa recuperez banii! ii bombardez cu mailuri. As vrea sa postam toti pe retelele de socializare mesaje negative referitor la siteul lor.
Bună! La fel ca tine mi-au luat banii. Am anulat cardul. Le-am dat mail sa-mi inchida contul. Mi-au confirmat ca au anulat si am putut dezactiva profilul. Acum ii bobardez cu mesaje si amenintari sa-mi dea banii înapoi. Tie chiar ti-au dat banii inapoi?