Casa este neterminată nu numai pt că noi locuim in alta țară ci și din cauză că cei de la primăria in cauză ne-au băgat mereu bețe în roate cu tot felul de cereri mai mult sau mai puțin necesare( as putea sa scriu o carte). In fine, ați ramîne surprins să aflați ce fel de organizație sta in spatele acestor indivizi puși in funcții nemeritate! Doar că exemplu, am vrut sa fac o sesizare la județean și am nimerit la nașul respectivului, drept răspuns: păi tu ce vrei sa fac să îmi bag finul la belele!? Dăi și tu ceva și dai înainte! Apoi cînd a trebuit să facem măsurători topografice nu a acceptat să facem la cine vrem noi, ci la o persoană indicată de el cu un preț mult mai mare, și multe ,multe altele! Proiectantul care ne susține și se ocupa de toată documentația este unul foarte corect și minuțios ,nu admite nereguli, este exasperat a zis că în toată cariera lui nu a mai întâlnit așa ceva! Îmi cer scuze, dar poate in formularea întrebări de mai sus am fost puțin superficială, Situația este mult mai complexă! O zi bună!
Bună ziua! Am inceput construirea unei case într-o comună lîngă Târgoviște, primăria mi-a cerut taxa de impozit pe casa chiar daca casa era neterminată, nu avea ferestre, utilitați,etc doar pereții la roșu și un acoperiș care urma să fie refăcut pt că a fost făcut prost. Întrebarea mea este : Pot sa fac un denunț pentru faptul că am platit ani de zile o taxa inutil. Daca da ,unde? Mulțumesc frumos. Elena din Târgoviște.
Buna ziua!Vroiam sa va intreb daca exista posibilitatea de a accesa fonduri europene pentru valorificarea deșeurilor din constructii?Si cine si in ce fel ,poate accesa aceste fonduri? Multumesc!
Buna ziua!Vroiam sa va intreb daca exista posibilitatea de a accesa fonduri europene pentru valorificarea deșeurilor din constructii?Si cine si in ce fel ,poate accesa aceste fonduri? Multumesc!
Cum poate face un roman ci resedinza în Italia sa acceseze fonduri europene pt a incepe o activitate în România, si care sint condițiile si domeniile în care se poate face?