avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Activitate angela scurtu

Activitate angela scurtu

Buna ziua! Am motivat in instanta pe fond a fost anulata masura retinerii dar masura suspendarii judecatorul a considerat ca a fost dispusa legal . In motivare judecatorul retine ca au fost retinute placutele si certificatul (lucru care intra in domeniul politistului rutier). Dar mie mi-a fort suspendata autorizatia.
Buna ziua. As dori un raspuns!
Detin o societate de transport in regim taxi si una dintre cele 2 masini detinute a fost oprita in trafic de catre un agent de la rutiera. Dupa 2 ore de verificari la sange a documentelor(asigurari, atestate, metrologie etc.) intocmeste procesul verbal prin care dispune masura de retinere a Autorizatiei Taxi si a ecusoanelor (lucru mentionat si in procesul verbal), ecusoane care au fost dezlipite de agent cu un feon la un service din apropiere, precum si masura administrativa de suspendare a utorizatiei taxi pe o perioda de 1 luna pe motiv ca ecusonele nu erau aplicate pe portierele din spate ci pe stalpii spate langa luneta ( Dacia Logan) . Mentionez ca autorizatia este emisa de catre Autoritatea Publica Locala si conform legii ea poate dispune aceste masuri. Intrebarea mea este: Avea dreptul agentul rutier sa dispuna aceste masuri privind autorizatia Taxi daca acest lucru nu intra in competenta sa si atributiile sale?
Va multumesc!
Pot trimite un dosar catre executare dupa ce am obtinut hotararea definitiva de la Tribunal chiar daca nu am ajuns la nici o intelegere scrisa cu paratii? Mentionez ca am avut doar discutii telefonice cu paratii membri ai asociatiei si doresc sa achite in rate debitul impus de tribunal dar sa nu le calculam penalitati. In aceste conditii locatarii nu sunt deacord