avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Activitate Stoi

Activitate Stoi

Bună ziua,da m am căsătorit chiar în anul respectiv adică în 2019 stiu ca mi a fost foarte greu ,la primarie acolo am platit taxe ,trebuie sa ai pașaportul tradus in araba îți trebuie o stampila de la ambasada pe certificat dar eu am fost la ambasada și nu au vrut sa îmi pună stampila am completat un formular prin care spun ca am cerut aceea stampila și cu acel document am fost la primarie în Iordania de acolo din Iordania îți trebuie analize de sange tot odată îți trebuie traducător sa știe romana și araba îți trebuie și 2 martori

Miha2305 a scris:

Buna seara, v.ati casatorit pana la urma? St intr.o situatie similara, vrem sa ne casatorim in iordania, dar inca nu stiu care st actele de care am nevoie, credeti ca ma puteti ajuta cu cateva informatii? Miltumesc

Bună. Eu am nu ma convertesc la islam nu.ma obliga sa o fac si nu o fac eu ma duc in tara lui doar pentru a ma casatori acolo pentru a participa toata familia lui dupa vom pleca eu locuiesc in Anglia si da il cunosc destul de bine de 4ani doar ca religia si familia nu sunt de acord de a locui impreuna fara casatorie si eu am retineri fata de arabi de tot ce inseamna dar nu toti sunt la fel am incercat sa vorbesc urat sa ma cert sa imi spun punctul de vedere dar tot nu ne am despărțit
Stiu ca toti avem o parere foarte proasta despre arabi mai exact musulmani dar va spun din ceea ce am vazut este ca nu sunt chiar asa cum credem sau ce vedem la tv
Da stiu ce inseamna a ma casatori stiu tot am citit am intrebat dar nu este si in cazul iubitului meu .multumesc pentru răspuns
Bună vreau sa ma casatoresc cu un arab din Jordan vreau sa stiu ce acte imi trebuie .am inteles ca imi trebuie mai multe acte asi dori sa stiu exact ce anume trebuie sa fac si ce acte sa scot ma casatoresc in jordan si nu stiu cum si ce sa fac