Am sa va raspund punctual :
- nici nu conteaza ce ai de reprosat unui copil de 12 ani.... nu il dai afara din casa, nici ca lecție, nici ca nimic, căci s-ar putea sa nu mai vrea el sa te vada pentru restul vietii tale
- cine face copii pentru ca sa ajunga sa le reproșeze doar faptul ca i-a crescut, nu merita sa aibe dreptul de a face copii
- cu toții am trecut prin adolescenta si am facut greseli, am trecut peste si am invatat din ele. Nu e cazul sa punem o eticheta pentru tot restul vietii pentru orice ai incercat in tinerete, mai ales în contextul în care vremurile s-au schimbat.
- copii contabilizează amantii/amantele când li se povestește cu detalii si cand sunt implicați direct ( si pot ajunge sa creada ca familia lor s-a destrămat pentru ca nu au făcut nimic pe moment-o vinovăție pe care niciun copil nu ar trebuie sa o poarte).
Iar, domnule Viorel, sa recunosti aici,, pe un site de avocatura, ca aplici corectii unei fete.... ne arata foarte clar cam ce fel de om ești.
Sa speram ca nu esti tata, căci deja ne dam seama cam cu iti crești copiii/ copilul ( sau si tu faci copii sa ajungi sa le reprosezi ca i-ai hranit si i-ai imbracat?? ).
Cat despre dreptul la replică al mamei... este binevenită sa isi expună punctul de vedere si sa ne spuna povestea ei. Dar, cel mai mult, mi-ar plăcea să ne povestească cum reușește să închidă ochii noaptea cand pune capul pe perna.
PS : poate ne puteti spune ce sa ii zicem minorei care se întreabă incontinuu cu ce a gresit sa aibe parte de o mamă care nu o mai iubeste....
viorel55 a scris:
Acesta este un conflict familial prezentat dintr-o singura parte si fara indoiala este subiectiv. Nu se spune nicaieri ce reproseaza mama fetelor ? Au fiecare 19 respectiv 12 ani, cine le-a inbracat, le-a incaltat si le-a hranit pana acum ? Ce anturaj au fetele, care este clar, sunt in criza adolescentei ? Decand proprii copii, contabilizeaza nr de amanti sau concubini ai mamei ? Eu insumi am fost pe post de "concubin" intro relatie in care prietena mea a fost batuta de mai multe ori de propria-i fica, pana cand am intervenit eu, ca sa-i aplic o corectie de aceiasi natura, punand punct la astfel de apucaturi. Repet, poate si mama are de spus ceva .