avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Activitate ioanatercu

Activitate ioanatercu

klass_pc a scris:

Buna ziua
Am apartamentul in renovare si m-am hotarat sa-mi maresc bucataria prin desfiintarea unei camari si a unei debarale care sunt una in continuarea celeilalte si ... desigur au un perete comun cu bucataria. Compartimentarea acestora era din caramida zidita. Mentionez ca grosimea peretelui despartitor era cat grosimea (NU LATIMEA!) unei caramizi, adica 7 cm. De asemenea, la peretele comun dintre bucatarie si hol am facut o decupatura cam de 1 mp (intentionez sa pun un blat si sa fac un fel de bar). Toate acestea le-am facut fara sa am autorizatie de constructie, am cadastrul facut la apartament. Vecinul de deasupra s-a sesizat si m-a reclamat la asociatie. Intrebarea mea este, la ce sa ma astept de acum incolo? Adica cam la ce amenda si daca ma pun sa zidesc la loc ? Ca nu cred ca scap fara amenda :( ! Si cum ar trebui sa procedez de acum incolo.

Eu as vrea sa stiu ce documente sunt necesare pentru a obtine autorizatia. In apartamenetul nostru au fost facute modificari inainte care nu sunt cuprinse in cadastru si am spart si noi un perete la debara. Am vrea sa facem toate actele in regula doar sa stim ce trebuie facut.
Multumesc