avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Activitate Flavius85

Activitate Flavius85

Răspuns la discuția Admitere Barou 2009
Felicitari tuturor celor care au fost admisi =D> Din fericire ma numar si eu printre ei :D Sa ne auzim cu bine in salile instantelor. Iar pentru cei care au picat, capul sus si poate aveti noroc la contestatie. Daca nu si la anul mai aveti o sansa. Oricum bafta multa la toata lumea!=D>=D>=D>
In sfarsit am dormit si eu mai mult de 3-4 ore pe noapte. As putea spune ca chiar am recuperat cat de cat noptile anterioare nedormite :P Felicitari celor care au sustinut examenul sub un stres permanent si sper ca toata lumea de pe acest forum sa promoveze examenul =D>
Si tu pentru alte sute de anonimi care in loc sa invete stau pe forum si se vaita ca in nu stiu ce amfiteatru se copie pe rupte. Nu stiu de unde le scoateti dar astia care ne supravegheaza in Bucuresti nu te lasa nici sa respiri dapai sa mai si copiezi. In fine e problema voastra ca va vaitati pentru un concurs care nu e pe locuri dinainte stabilite asa ca nu vad care ar fi problema sa ia si ala care copie atata timp cat eu am luat pe merit si stiu ca in instanta nu mai merge schema cu bluetoothu :D Personal prefer sa ma duc sa repet decat sa ma vait ca unii care sunt la sute de km de Bucuresti si stiu "din auzite" ca vezi doamne copiaza unii in nesimtire si imi ia locul in barou. Aberatii! Locul nu ti-l ia nimeni daca stii sa scrii pe subiect. Mai prost e cand apare baremul la proba respectiva atunci vine durerea de cap #-o Hai ca n-are rost s-o mai lungim dar ideea e ca mai avem doar 1 zi si trebuie sa iesim cu capu sus nu sa ne innecam ca tiganu la mal :P

Asa ca spor la repetat!
Au mai ramas doar 2 zile =D> Concentrare maxima acum la final ca sa ne auzim invingatori la sfarsit :D Bafta tuturor maine!
Stoica Ioana a scris:

contesta cineva acest barem de la profesia de avocat?Cum se poate corecta baremul si unde se poate contesta baremul?

Baremul se contesta in 24 de ore de la afisare care cred ca vine undeva in jurul orei 13 si 15. Eu am depus contestatie la baremul la civil in dimineata urmatoare examenului si cand am ajuns acasa dupa procedura era deja afisata hotararea pe site :P Se misca repede dar din raspunsul primit imi dau seama ca nu prea avem sanse sa schimbam ceva in baremul respectiv.

Cat despre locul depunerii contestatia se depune la comisia de examen la doamna secretara ( cum intri mergi in dreapta pana in capat la parter si inainte de scari iar dreapta pana in capat )
Te intelegem e de la stres :( . Cu totii stim cum este si vorba celui de mai sus poate corecteaza in favoarea noastra si totul va fi bine =D>

Urata materie si inutila din punctul meu de vedere pentru ziua de maine X-(#-o
Eu zic sa ne concentram pe ce facem noi nu pe ce fac altii cu hands free. Fiecare dupa posibilitati vorba aia. Oricum aia cu hands free reprezinta un procent foarte mic probabil 1-2% habar n-am exact. Si in multe sali oricum nu prea poti sa misti din cate am auzit #-o
mihai440 a scris:

contestatia la barem are efect "erga omnes" sau doar asupra lucrarii contestatorului?

Contestatia la barem opereaza in favoarea tuturor candidatilor care au sustinut acea proba avand in vedere ca avem aceeasi calitate :) ca si in cazul coparticiparii procesuale :D am luat-o razna dreaq #-o
In schimb contestatia la nota obtinuta opereaza doar in favoarea candidatului care a depus-o in ceea ce priveste nota obtinuta de el la examen... dar probabil asta deja stiai.
Sper sa luam toti note care sa ne permita sa nu ne batem capul cu contestatiile la note :D:P
Raspunsul la contestatia formulata azi dimineata de je ;)#-o

[ link extern ]
Termenul de contestare a baremului este de 24h de la afisare care a fost in jurul orei 14 ieri. Am facut contestatie la barem pentru contractul de tranzactie avand in vedere ca din toate efectele contractului s-a punctat doar interpretarea. O depun maine dimineata inainte de examen in speranta ca mi-o primesc astia #-oX-(