avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Activitate DALIENA.67

Activitate DALIENA.67

Buna ziua!
Formularul F 3000 ESTE OBLIGATORIU sa fie depus de catre CAR -IFN daca nu are persoane nerezidente?Am primit notificare de la ANAF ca nu a fost depus.
Multumesc anticipat!
Buna ziua!
Diurna externa minimul si maximul pentru un salariat care a fost plecat in interes de serviciu in Argentina.
Multumesc anticipat,
Buna ziua!
Achizitionarea de la o persoana fizica a unei masini pot plati in numerar 10000 lei?Daca persoana nu are cont bancar ii pot plati toata suma de 25000 lei prin casa?
Multumesc anticipat!
Buna ziua!
O societate de prestari servicii IT nou infiintata factureaza in UE si in afara UE care sunt conditiile legale de facturare?
Buna ziua!
Am un membru de sindicat care doreste sa- i dau documente financiare(bilant,raportul cenzorilor,regulament financiar si regulament intern).Este legal acest lucru ?
Multumesc anticipat!
La sindicate este obligatoriu ca cenzorii sa aiba studii economice superioare?
Buna ziua!Care ar fi limita in bani decontarii transportului cu salariatii la un ONG?
Multumesc anticipat!
Buna ziua!Tichete cadou se pot da membrilor de sindicat care nu sunt salariatii sindicatului?
Buna ziua!
Pensionat pe 16,01,2024 la limita de varsta poate cumula pensia cu salariul?
Răspuns la discuția Am un contract de subantreprenor
Multumesc!
Buna ziua!
Am un contract de subantreprenor la care pretul meu cu tva este de 3600 lei.Antreprenorul a cerut 16,5% comision din pret .Intrebarea mea este ii calculez comisionul la pretul fara tva sau cu tva.Eu am calculat la pretul cu tva si am obtinut un pret de 3006.Va rog un punct de vedere.Multumesc anticipat!