avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Activitate adr2

Activitate adr2

Buna ziua.
In noiembrie 2018 am castigat un proiect depus la startup plus. Mi s-a cerut sa fac practica intr-un domeniu adiacent activitatii pe care urmeaza sa o desfasor. Au fost urmati toti pasii ceruti: practica efectuata cu acordul consultatilor s-a predat in decembrie, firma a fost facuta la final de februarie, iar apoi s-a semnat contractul de finantare. In martie mi s-a spus ca trebuie refacuta practica in alta parte, lucru pe care l-am facut si am primit asigurari ca e totul in regula odata ce se reface practica la firma indicata de ei. Insa la finalul lunii mai mi s-a comunicat ca firma mea nu e eligibila, deoarece practica a fost facuta dupa infiintare. Solutia propusa a fost sa iau un actionar majoritar pe aceasta firma si sa deschid alta, care sa primeasca finantarea. Toate celelelte firme au primit deja finantarea, pe cand eu trebuie sa o iau de la capat cu infiintarea firmei, semnarea contractului etc, in conditiile in care am respectat toti pasii ceruti, in termenii dati, primind la fiecare atapa asigurari ca totul e in regula.
Intrebarea mea este daca am vreo sansa sa recuperez investitia in firma care urmeaza sa fie inchisa. Mentionez ca am doar un contract de finantare, iar discutiile despre practica au fost telefonice.
Multumesc anticipat!