Aveti dreptate sa ma considerati vinovata pt situatia creata.In apararea mea pot spune ,ca nu eu am intentat actiunea de divort,ci fostul meu sot care si-a imputernicit avocata,deoarece el nu era in tara la data inceperii actiunii.Avocata ar fi trebuit sa stie ca ambii copii trebuiau trecuti in acte.Eu nu stiam pe atunci acest lucru,credeam ca daca nu e copilul lui nu e nici o problema daca nu e in actul de divort.
Eeam prea tinara la nasterea lui si am aflat de putin timp ca s-ar putea sa fie probleme,deoarece eu nu mai am acelasi nume de familie cu al copilului si-mi vor cere la politie actul de divort ,prin care sa dovedesc ca mi-a fost incredintat. La divort am cerut sa pastrez numele din timpul casatoriei,pentru a avea acelasi nume cu copiii.
:-/Buna ziua.Numele meu este Anda si am o problema pe care sper sa o rezolv cu ajutorul dvs.In anul 1989 m-am casatorit,iar in anul 1990 am nascut o fetita.In anul 1993,in aprilie ,m-am despartit de sotul meu,in fapt. Am cunoscut un alt barbat ,iar in iulie 1994 am nascut un baiat.In anul 1997,primul sot a intentat actiune de divort. In actul de divort nu este trecut cel de-al doilea copil,chiar daca acesta are numele de familie al primului sot,si figureaza ca tatal sau,deoarece nu eram divortati la nasterea sa.Primul meu sot este plecat in Spania de 15 ani.In prezent sunt casatorita cu tatal celui de-al doi-lea copil.In luna iulie baiatul meu va implini 14 ani si va trbui sa-i fac buletin de identitate. Pot sa-i fac acest act ,daca copilul nu-mi este incredintat prin hotarire judecatoreasca? Daca nu,ce trbuie sa fac?