avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Activitate Cristian Darie

Activitate Cristian Darie

Acest bun a fost dobandit in timpul casatoriei, nu era al tatalui meu dinaintea casatoriei...deci asa cum stiam ca spune legea...este un bun comun nu doar al tatalui meu. Si mama mea are acelasi drept sa foloseasca aceasta casa la fel ca si tatal meu. Nu se pune problema de a locui eu sau sora mea acolo acum, doar ca tatal meu nu vrea sa ii mai permita mamei mele sa locuiasca in acea casa.
Multumesc frumos pentru raspuns...momentan mama locuieste cu sora mea in Sibiu unde sora mea mai are o casa...tata a intentat divort si sunt in asteptarea hotararii judecatoresti. Mama a preferat sa plece din locuinta deoarece tatal meu vorbeste fff urat la adresa ei si gaseste motiv de cearta din orice.
Buna seara, as dori si eu cateva lamuriri in legatura cu un act de vanzare cumparare ( suma este trecuta in contract) a unei case intre tatal meu si sora mea - cu drept de habitatie pana la moarte a tatalui meu, al mamei mele si al subsemnatului in acea locuinta.
Actul a fost conceput si semnat in 2014, iar in prezent tatal meu incearca sa o dea pe mama afara din casa ( a schimbat incuietorile de la intrare) iar pe mine ma ameninta cu evacurea deoarece eu nu locuiesc la acea adresa fiind stabilit in strainatate.
Va rog frumos daca se poate sa ma sfatuiti ce optinui am sau ce optiuni are sora mea - ea fiind cea care a cumparat casa.