avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Activitate TrofinRazvan

Activitate TrofinRazvan

Referitor la cazul meu, în cazul contactării unui avocat se poate face ceva în vedere cu anularea? Spre exemplu doar o suspendarea permisului pe o perioada sau ceva de genul asta, pot sa dovedesc ca am fost de buna credință ci nu cu intenții rele?
Bună ziua, am avut o întâmplare destul de nefericita, seara mergând spre casa conducând fără permis se întâmplă să fie filtru de politie pe șosea, ma oprește, îmi cere actele, explic respectuos ca nu am permis, tot o data îmi ridica și talonul și numerele,(itp expirat) eu în momentul actual sunt în școală de șoferi, practic am terminat toate orele și urma sa susțin primul examen, pe data de 7.06când ma oprit mi a făcut și dosar penal și începerea urmăriri penale, am declarat ca urma și sa dau sala ( mi a spus unul din polițiști ca trebuie sa specific și asta ca ar fi un atuu ca as avea habar sa conduc practic. Eu acum pe data de 10.06 am luat primul examen sunt programat pe data de 10.07 la traseu dar nu știu dacă ma poate împiedica acest dosar penal sa nu dau traseul țin sa specific ca pe data de 22.06 îmi expira cazierul de la dosarul cu care dau examenul.