avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Activitate DoarOFata

Activitate DoarOFata

Este greu sa fac asta pt ca pana la el am avut o viata perfecta pt cei din jurul meu. Mereu puternica și independenta! Cred ca nici nu m ar crede dacă as începe sa spun asemenea povestiri..... Dar sunt destul de ok dacă scap definitiv de acest individ, sper sa mi pot relua viata ca un om normal ce am fost mereu!
Mulțumesc frumos, cuvintele dvs mereu mi au dat de gândit!
Da, sunt matinala pt ca nu prea pot dormi în ultimul timp....

Demos a scris:

Vad ca sunteti foarte matinala!
Este normal in anumite situatii.
In primul post v-am vorbit de un sindrom, in general acest sindrom se intalneste in caz de rapire/sechestrare cu sau fara viol, fara a fi psihiatru constat ca sunteti inca sub influenta psihica a individului!!!
Faptul ca ne impartasiti, va citez: "acest individ a sp ca el pleacă pt ca nu sunt ceea ce își dorește" este simptomatic, nu sunteti sechestrata dar sunteti inca sub influenta psihic daunatoare, toxica a unei brute.
Din partea lui este vorba de o manipulare psihologica, manipulare executata pt a va inculca incapacitatea dvs de a fi femeie si fiinta umana.
Sau altfel spus, nu esti buna, eu iti sunt mult superior si ar trebui sa fii fericita ca te bat etc... !!!
Deci, o BRUTA este mai valoroasa decat o mama iubitoare, o mama care-si protejeaza copilul!!!

Continuati cu introspectia si faceti apel si la un ajutor medical specializat.
Deschideti-va inima, sufletul, in fata celor dragi.
A-si impartasi nefericirea in mod impersonal, pe Internet, ajuta, DAR, nu este la fel de eficienta ca sprijinul moral din partea celor care va iubesc (fac referinta la bunul sens al termenului).
Reconstructia va interveni mai repede si va fi mai solida daca va veti deschide in fata celor care conteaza pt dvs.
Curaj si o zi placuta.


Bună seara,
Multă lume nu înțelege sau nu realizează ca femeile care sunt în situația mea dezvolta o frica uriașă dar și un atașament cumva forțat la nivel psihic.
Nu vreau sa mi găsesc scuze sau sa provoc cuiva mila.
Îmi doresc o soluție sau poate doar un pic de înțelegere.
Toate sfaturile m au ajutat într un anumit fel și va mulțumesc.
Noutatea este ca de o săptămână, în urma comportamentului meu, cred, mult mai indiferent fata de el, acest individ a sp ca el pleacă pt ca nu sunt ceea ce își dorește.
Sper din tot sufletul sa nu mai revină. Este pt prima data când am parte de o oarecare liniște, sechelele încă sunt, dar sper ca vor trece.
Am început acest post sincera și vreau sa l mențin la fel, de aceea cu riscul de a "fi bătută cu pietre" vreau sa spun în aceasta săptămâna pe lângă faptul ca m am bucurat ca a luat aceasta decizie m a încercat și o tristețe, da, știu! Nu am de ce sa o simt dar uite ca este! De aceea am spus mai sus ca dezvolți și un atașament. Știu, psihologii îl numesc atașament pt agresor! De ce am scris aceasta trăire? Pt ca vreau ca persoanele care sunt în aceeași situație sa știe ca e absolut normal, dar sa aibă butere sa reziste și sa nu uite esență problemei.
Bănuiesc ca la teorie toată lumea e buna, inclusiv eu!
Sper sa nu mai ajung în situația în care am fost și el sa nu și schimbe atitudinea și sa revină pe capul meu!
O seara /dimineața frumoasa!
Va mulțumesc frumos pt sfaturi, susținere și timp acordat!
Aveti perfecta dreptate, deși mesajul poate fi interpretat mai dur chiar va dau dreptate.
La IML se scoate certificat și fără semne?
Știu ca foarte multe femei trec prin asta și nu sunt singura, dar nu mi doresc sa ajung una care se complace la aceasta situație.
Probabil faptu ca nu știe nimeni de situația mea, toti cred ca sunt ok, cum am fost mereu, ma face sa ma retrag în mine și sa mi se para o situație de nerezolvat.
Va mulțumesc încă odată pt tot ce ați scris
Nu vreau sa fiu inteleasa gresit , nu fug de responsabilitatea de a creste propriul copil . Am facut mereu si o sa fac intotdeauna cum este mai bine pt ea !
Am spus si mai sus , nici un gest de agresiune nu a fost facut in fata copilului , nici macar verbale. Se poarta asa cu mine doar cand sunt singura ! Stie foarte bn cand copilul e la scoala sau la parinti. Daca se enerveaza si copilul este in casa , pleaca .....revine cand sunt singura si mi primesc '' rasplata ''. Dar nici nu vreau sa intre copilul meu prea mult cu el , ma gandesc ca aceasta abtinere a lui e pentru moment .
Nu locuim impreuna definitiv , vine cand are chef pleaca cand are chef . Asta inseamna si la ora 2 00 si la ora 14 00.
Eu imi doresc doar sa ma lase in pace , eventual sa si faca alta relatie si sa ma lase pe mine in pace sa traiesc linistita!
Sa stiti ca apreciez foarte mult timpul fiecarui membru alocat pentru a scrie un comentariul pe acest forum.
Imi cer scuze pentru eventualele greseli in scriere, de foarte multe ori citesc pe fuga sau de pe telefon.
O mica chestie este omisa de toata lumea : in acest moment noi doi suntem ca intr o relatie pt ca doar asa pot avea cateva zile de liniste pana o ia iar de la capat. Daca eu ii sp ca nu mai vreau si se termina si sa plece iar face scandal , iar ma bate . Ultima data cand am spus asa ceva am fost batuta 3 h ( palme , tras de cap , pumni in cap).
De multe ori imi ia telefonul si il tine el pe motiv de gelozie. Daca merg si stau mai mult de 2 zile la ai mei , pt ca acolo nu are cheie sa si permita sa intre vine si suna si ma cheama , vb foarte frumos cu ei gen ma scuzati , va rog etc...iar eu ies pt ca nu vreau sa faca panarama acolo.
Stiu ca multi vor spune ca eu ma complac in aceasta situatie, dar este foarte greu de inteles din exterior. Alegerea mea de a sta asa este pt ca am zile de calmitate 3 4 max apoi una scandal si tot . Cred ca ma imbolnavesc si psihic si fizic pt ca deja de la atat stres am inceput sa am un nod continuu in zona gatului iar capul in partea de sus ma doare regulat sau tamplele.

Pot risca sa mi se ia copilul pt ca iau parte la asemenea evenimente sau poate ca sunt în depresie?
Alexandru Andreescu a scris:

Chiar si consilierea psihologica este foarte utila deoarece dvs suferiti acum o trauma psihica, in mod special. Traumele fizice vor trece, dar cele psihice mult mai greu si vor lasa rani adanci atat dvs cat si fiului dvs.

Puteti incerca la institutiile sau fundatiile care se ocupa de violenta domestica. Va las mai jos lista acestora. Acestia va pot ajuta atat pentru adapost, cat si pentru consiliere.
Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Iaşi – 0232 214972 / pentru urgenţe – 0232 983 (gratuit, nonstop)
Centru social pentru ocrotirea femeilor victime ale violentei domestice Iasi – adapost, consiliere – 0232 474800, 0232 983
Direcția de Asistența Comunitara – adapost, consiliere – 0232 206344
Fundatia Hecuba – adapost pentru mame cu copii – 0332 424672
Fundatia Societatea de Psihoterapie si Interventie Psihosociala “Catarsis” – consiliere – 0232 276144
Centrul de Mediere si Securitate Comunitara – consiliere – 0232 252920

As vrea sa mai aduc câteva lămuriri pt ca simt ca oamenii au modificat puțin povestea.
Nu este tatăl copilului meu, sunt divorțată de câțiva ani și am început o relație cu acest individ. La început a fost totul ok și frumos, după un timp a început sa vb urat, apoi sa ma bata. Nu este niciodată agresiv când sunt oameni cunoscuți în zona sau de fata cu copilul. Cred ca tine la aparente!
Apartamentul este proprietatea mea personala dar de fiecare data când ii sp sa plece o face, revine după câteva ore cu scandal și bătaie.
Părinții mei sunt bătrâni și bolnavi, operați.... Nu pot merge la ei pt ca i as supune stresului, sunt sigura ca ar veni sa ma caute și aici.
El are un dosar cu 6 luni de suspendare și 2 ani de probațiune, asta este motivul pt care eu cred ca va fi enervat la culme dacă încep sa fac demersurile legale. Va spune ca vreau sa i fac rău și ca se va duce la pușcărie dar măcar sa nu i para rău. Are și foarte mulți prieteni dubioși care pt mici sume de bani ar fi în stare sa te omoare pe strada, și nu exagerez.
Știu ca mulți vor judeca de ce am întrat în anturaj cu un asa om, dar chiar nu am știut și acum când vreau sa plec îmi este f frica.
Ultima bătaie primita a fost duminica pt ca mi se defectase telefonul mi a dat 3 palme, m a tras de cap și m a muscat. Nu a lăsat nici un semn!
Și pentru cei care spun ca nu ma apar, nu e chiar asa.... Ripostez și eu cum pot dar eu am 1,60 și el 1,80m și este și făcut ca bărbat, face sport.
Nu știu cum sa mi tratez aceasta frica sa pot înainta tot, îmi e frica sa nu i stresez pe a mei. Sa plec din oraș nu pot pt ca as bruia copilul cu totul. Este obișnuit cu bunicii și tot programul de aici. Și sincer nu vad o soluție în a fugi.
Nu vreau sa fiu înțeleasă greșit, nu caut mila nimănui, dar pur și simplu nu știu ce sa mai fac.... Psihic sunt la pământ! În 30 ani nu am luat o palma de la nimeni, doar acest individ ma terorizează.
Pt doamna care mi a scris despre termenii psihologici, va înțeleg și va cred dar credeți ma ca mi știu cum sa fac ca să fie bn. Mi as dori ca el sa plece și sa ma lase în pace. Îmi doresc doar liniște sa mi cresc copilul, atât!
Îmi cer scuze dacă intrig pe cineva cu mesajele mele, va înțeleg, și eu judecam pana sa pățesc!

O zi frumoasa va doresc!

-Apăsați, vă rog, pe Răspunde, nu pe Citează când vreți să publicați un nou mesaj. Mulțumesc-
@Psihosex
Casa este a mea, copilul nu este al lui. Cheia este la el de pe vremea când totul era ok.

@angi84
Mulțumesc foarte frumos pt mesajul tău!
Eu cred ca acest ordin doar îl va enerva mai tare, îl va încalcă și eu voi suporta consecințele! Nu ma pot muta din oraș, am un copil de 7 ani s a integrat bn la școală, aici părinții ma mai ajuta cu fetita o duce, aduce de la școală. Eu lucrez de la 6 la 14 00.
Mulțumesc frumos!

leorot a scris:

Ar mai fi o solutie - mutati-va in alt oras si rupeti orice legatura cu el si cu orice prieten comun, in felul acesta nu va putea sa va mai gaseasca. Si mai puteti face ceva - montati camere de supraveghere care sa filmeze 2-3 batai, preferabil si cu sonor. Apoi schimbati yala la usa si ii spuneti foarte clar ca aveti filmari cu el cand va bate si ca va infunda puscaria daca va mai deranjeaza vreodata. Asta pt ca are deja un dosar cu suspendare...