Alexandru Radu Popescu a scris:
Asociatia de proprietari ar trebui sa adopte un regulament prin care este interzisa parcare motocicletelor, scuterelor, bicicletelor in spatiile destinate uzului comun al proprietarilor si sa-l aducla cunostiinta acestora. Numai dupa efectuarea acestui pas, poate asociaia interzice un astfel de comportament.
Altfel, nu exista text legal...
Eu inteleg ce spuneti, ceea ce nu este interzis se poate, dar inteleg si perspectiva dora3mira-ei, nu neaparat ce nu este interzis este bun/etic fata de ceilalti.
Avind in vedere ca legal eu am dreptul sa imi tin bicicleta, vecinul ar trebui sa fie cel care merge la presedinte si organizeaza o alegere pro/contra biciclete in scara.
Fiind in cunostinta de cauza, nu ma pot astepta la asa ceva, eventual la roti dezumflate si certuri.
Practic am trei optiuni:
1. Nu imi tin bicicleta in scara blocului, o duc prin toata casa, si daca ploua afara injur daca murdaresc locuinta.
2. Scot la imprimanta un text prin cara aduc la cunostinta vecinului, ca legal vorbind am dreptul sa tin acolo bicilete.
3. Intreb 44 de familii despre pro/contra bicilete in scara si in caz pozitiv inchid gura vecinului cu asta.
Voi vorbi cu presedintele scarii despre optiunile 2 sau 3.