Am facut dovada bancii cu documentele eliberate de Finante Austria ca suma virata este alocatie copil .Asta scrie si in extrasul de cont la observatii ce reprezinta suma . Banca a replicat ca este alocatia data de alt stat si ca nu cunosc legile statului respectiv
Buna ziua. Lucrez cu acte in regula in Austria si comform legilor fiul meu beneficiaza de alocatie copil de acolo . Bani care au fost virati de statul Austriac in contul meu deschis la Raiffeisen Bank Romania . Am ceva datorii si am poprire pe conturi . Banca nu imi elibereaza suma de bani provenita din alocatia copilului si imi cere documente de la executor cum ca imi pot elibera bani . Executorul sustine ca el nu elibereaza nici un document ca banaca este obligata sa imi rezolve problema si sa elibereze bani . Sunt in imposibilitatea de a-mi achita datoriile sa pot ridica poprilile .Va rog sa imi spuneti este legal sa mi se faca poprire pe alocatia copilului daca este eliberata de alt stat ? Banca sustine ca nu cunoaste legile Austriece cu privire la poprirea alocatiei si nu pot elibera bani fara o adresa de la executor . Eu sunt plimbata de la o usa la alta. Va rog sa ma ajuta!Multumesc!