avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1296 soluții astăzi
Forum Activitate emiliana_06

Activitate emiliana_06

ati inteles corect, insa nu exista scop comercial in utilizare, asadar, unde este prejudiciul? in legea 8 spune ca activitatea trebuie sa fie intreprinsa la sediu/punct de lucru/autovehiculele firmei si dupa IP se poate demonstra ca locatia unde s-a folosit nu are legatura cu firma. m puteti lamuri cum leaga ei firma de utilizare? nu avem notificare oficiala, e o dicutie pe mail, nu s-a prezentat un document tehnic de utilizare facut cu o firma autorizata in acest sens...ce parere aveti? au suficinte dovezi, sau doar merg la intimidare poate cumparam o licenta. au si mentionat ca daca cumparam o licenta se inchide conflictul. astept cu mare interes un raspuns. multumesc
Folosesc un soft fara licenta pentru a-l invata, la mine acasa. Nu desfasor activitati comerciale. Este infractiune?
Tot pe laptopul meu, de acasa, este instalat mailul de la firma unde lucrez si compania softului a asociat domeniul firmei unde lucrez cu folosirea mea privata si acum ii someaza pe ei pt incalcarea drepturilor de autor. Firma nu are activitate legata de soft si acum ii pune sa cumpere licente? Este intimidare sau chiar ii pot acuza din cauza mea?
multumesc