avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Activitate Seey2k

Activitate Seey2k

Salutare. Sunt cam in aceiași situație dar doar cu THC-ul.S-a mai întâmplat ceva intre timp ?

Mihai.1503 a scris:

Am fost oprit la un control in trafic, prin care s a constatat ca am săvârșit infracțiunea de conducere sub influența substanțelor psihoactive. Menționez ca am fost testat si cu etilotestul, rezultatul fiind 0,00 si ca am fost testat si cu aparatul de droguri, unde mi ai fost găsite in saliva cannabis si ecstasy. Momentan încă astept probele biologice. Întrebarea mea este la ce pedeapsa ar trebui sa ma astept. Nu am avut cazier si sunt la prima abatere. Se poate sa scap doar cu o amenda penală si suspendarea permisului pe o perioada de 1 an ?

Am înțeles asta. Voiam să știu din experiența dumneavoastră, de regulă, cum se soluționează un astfel de caz ?
Exista vreo șansă să nu mi se anuleze permisul ? Dacă aș discuta cu un avocat s-ar putea soluționa cazul in mai puțin de 1 an ?

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Daca vreti sa urgentati ar trebui sa angajati avocat special pentru asa ceva.Altfel poate dura cativa ani.
Ce intelegeti prin cel mai bine, o pedeapsa Cu suspendare sau sa scapati de cazier?

Bună ziua. Am fost oprit recent de un echipaj de politie, fumasem dintr-o țigară cu marijuana, am suflat în fiola, alcoolemia fiind 0, dar testandu-ma cu DrugTest-ul, a ieșit pozitiv thc-ul, fapt pentru care am fost dus la IML pentru analize. Aș dori să știu cum s-ar putea sa ies cat mai bine din aceasta situație, și cat mai rapid. Ar scurta din timp dacă aș plătit analizele de la IML ? La ce să mă aștept și la ce durata ?
Menționez că nu am niciun fel de antecedent penal.