Buna ziua, deocamdata este doar un simplu detinut. A facut cerere sa munceasca dar inca nu a primit raspuns i s-a spus ca nu sunt locuri disponibile. As mai avea o intrebare: condamnare care a primit-o de 9 luni plus cele trei luni de la suspendarea consitionata care au fost si ele adaugate condamnarii adica o condamnare de 1 an. Perioada care trebuie sa stea in penitenciar este de 1 an? eu am auzit ca zilele de inchisoare sunt altfel calculate decat zilele normale, iar atuci cand a ajuns la peniteciar i s-a spus ca are de stat 8 luni. care e explicatia? a inteles el gresit sau asa este? Din cate am inteles din cele ce a-ti scris abia dupa ce executa 2/3 din pedeapsa poate cere eliberarea conditionata. adica 8 luni din condamnarea de 1 an,nu? Multumesc
buna ziua am si eu o intrebare:sotul meu a primit o pedeapsa de 9 luni inchisoare la care sau adaugat 3 luni pentru ca avea din urma o condamnare cu suspendare si care in monetul deciziei a fost anulata, deci un an inchisoare. avocatul nostru zice ca in termen de trei luni nu putem cere eliberare conditionata. este adevarat sau doar trage el de timp? exista si alte metode prin care am putea cere eliberarea dupa o anumita perioada de sa zicem 3 luni? multumesc